Vardag, Inredning

Som ni vet så har jag mått lite knasigt på senaste tiden med min ångest och panikångest.
Jag hade lagt upp 5 mål för detta år och att ta hand om min psykiska ohälsa skulle vara mål 4 som skulle ske i sommar. Dock får jag ta det tidigare då jag måste få bukt på det.

Jag och Markus har då tagit beslutet att inte gå isär just för att jag vill må helt bra innan jag tar ett sådant beslut så att jag vet att det verkligen är det jag vill. Jag älskar fortfarande Markus något fruktansvärt och inte redo att göra sådant väl än så vi förblir ihop.
Idag har vi då för att få ordning på vårat hem möblerat om en hel del.

Vi hade tidigare det största sovrummet men bestämde idag för att byta med André så han fick ett mer ordentligt sovrum och mer utrymme att leka på. Detta vart då otroligt bra tycker vi båda. André verkar vara jätte nöjd med sitt nya rum och lekt för fullt hela dagen.


Detta är vårat sovrum nu, det ska in en matta med som vi ska tvätta ordning först bara sen är vi nöjda. Troligtvis någon tavla ovarnför sängen med för att få det lite extra hemtrevligt.

Andrés sovrum nu. Går i svart, grått, vitt och grönt. Ska ha in gardiner men fönstrena är så knepiga så ska rådgöra personalen på jysk vad dom tror kan vara en bra lösning. Ska dock vara gröna gardiner. Hämtar även ett par gröna bordslampor idag varav en ska stå på hans nattduksbord.

Middagen idag blev fläskfilé i ugn tillsammans med potatismos, grönsaker och en bruns sås. Var tvungen att fira lite över våra val, möbleringen samt att allt krångel sen bussolyckan med försäkringar och anmälningar äntligen är klara.
Om ni undrar vad jag menar med bussolyckan så kan ni läsa det HÄR!

Jenka

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229