Vardag, Hälsa
Ja vad ska man säga.
I tisdags så opererade jag bort hudflik efter hemorojd. Japp det var lika mysigt som det låter. Första dagen gick jätte bra, var mest utmattad efter att ha blivit sövd. Andra dagen gick också bra men sen tredje dagen började jag må riktigt dåligt. Fjärde dagen fick jag veta att på allt så hade jag åkt på magkatarr och det var verkligen inte härligt.
Femte dagen alltså igår så kom mina tarmar igång igen vilket sluta med att jag gick runt och sjöng "my ass is on fire" med melodin från "this girl is on fire".
(sjöng det för er själva en gång så får ni höra hur vackert det låter)

Det gjorde ont så ont i flera timmar efteråt att jag gjort nummer 2 att jag bara kunde ligga på mage och tycka synd om mig själv. Ända till idag har det till och med gjort ont.

Som om inte det räckte så har jag på något sett fått hud avskavt mellan fiffin och min nyopererade rumpa så nu svider det s`*tan när jag kissar med.
Kan man ha mer otur? Nae jag tror inte det va???

Men för att se något från det ljusa sidan: mina tarmar är igång igen, magkatarren har börjat ge med sig plus att jag har ju 2 underbara barn som får mig att vara lycklig och glad trots mitt tragiska arsle.

Men hur har eran helg varit då?


Jenka

Gillar

Kommentarer

DagoJag
,
Det lät inte kul alls.Stackars 🌹nouw.com/dagojag
Jenka
,
Det är de verkligen inte men blir väl bättre om några dagar 😊nouw.com/jenka
BellEveTherese
,
Äejmenvafan, vilken jäkla otur. Kunde seriöst känna piss-svedan du beskrev, usch! <3
nouw.com/bellevetherese
Jenka
,
haha det är inte lätt alltid xD <3nouw.com/jenka
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229