Nya inlägg

Vardag

Nu har André åkt på en förkylning. Han var lite hostig i natt men verkade må bra på morgonen så han fick gå till förskolan men sen har han varit lite si så där på förskolan och sen varit jätte ledsen här hemma. Han verkar vara enormt trött med fastän han sovit en del på förskolan så just nu äter han lite soppa till middag och så har han fått en Alvedon för att få ned tempen lite.

När André ätit klart så ska vi se om han vill sova en stund eller i alla fall ligga i soffan och bara ta det lugnt. Mammas lilla plutt..
Eftersom jag har ett möte imorgon bitti och sedan ett prov efter lunch så blir Macke hemma på vabb imorn.

Han äter bra nu och får i sig maten så det är jätte bra, vart en kyckling och nudel soppa med lite paprika i. André verkar va helt tokig i paprika.

Så våran kväll blir nog att bara ta det lugnt, lyckades städa lite förut idag så jag värmde upp min lunch så det är inget vi behöver bry oss om mer nu utan bara ta tid och mysa med plutten.

Tråkigt att han blir sjuk nu när det är så mycket snö eftersom vi mer än gärna är ute och leker i snön hela familjen och då menar jag katterna med. Men förhoppningsvis med mycket vila och få i sig ordentligt med mat och vätska så mår han nog bättre snart.

Jenka

Gillar

Kommentarer

Livetsomemelie
,

Lillen då! 😟 Krya på er och trevlig helg!

nouw.com/livetsomemelie
Jenka
,
tack detsamma 😊nouw.com/jenka
Ariella
,

Hoppas det gick bra på provet och krya på lillkillen. Ha en trevlig helg

nouw.com/ariella
Jenka
,
vart inget prov då jag med föll in i förkylning under natten så kunde knappt sova något alls. :/ Men tack 😊nouw.com/jenka
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229