Nya inlägg

Tänkte dela med mig lite av bröllops planerna.
Vi har ju inte hunnit planera så länge men ändå kommit ganska långt.
Nu får ni tänka på att detta bara är ideer än så länge, inget helt hundra än.

Plats: Vi funderar väldigt mycket på att hyra en lada och ha vigseln i ett tält utanför och sedan bröllopsfesten i ladan.

Tema: Vi siktar på lite bohemiskt tema då det ser så mysigt och ändå vi.

Färger: Vi funderar starkt på Grönt med lite persikofärgat. Jag älskar ju grönt och det skulle vara så snyggt tillsammans med allt trä i en lada.

Brud tärnor: Dessa är faktiskt klara, har frågat mina 3 närmsta tjej vänner och de sa alla ja. Sen frågade jag även min lilla syster om hon ville vara huvudbrudtärna och även hon sa ja.

Detta är väl så långt vi kommit än så länge men under sommaren ska vi titta på lita platser för bröllop och så ska jag iväg och prova bröllops klänningar.

Det ska bli så otroligt kul och jag ser fram emot detta år som ska gå med all bröllops planering.Jag har även startat en till kategori här på bloggen som heter Bröllop där jag kommer samla alla inlägg som har med bröllopet att göra.

Jenka

Gillar

Kommentarer

fibrolivet
,
Spännande att följa... nu vet jag inte var ni bor men bir ni i Skåne så kika in på ”stallgården”... de ordnar bröllop i en väldigt vacker lada och kan hjälpa till med det mesta😀nouw.com/fibrolivet
Jenka
,
Hihi lite långt att åka, bor i östergötland :p men tack för tipset 😊 <3nouw.com/jenka
fibrolivet
,
Attans, finns säkert något liknande där...nouw.com/fibrolivet
artibus
,
Så underbart, Vacker ring! <3nouw.com/artibus
Jenka
,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229