I natt sov jag på soffan då jag hostar så dant när jag ligger ned. Vill ej väcka hela familjen samt att på soffan kan jag sitta lite mer upp när jag sover. Tog ett tag innan jag lyckades somna och vaknade många gånger av hostan under natten men lite sömn fick jag i alla fall. Vid halv 5 så vaknade André och ville inte somna om så jag bädda ned han vid mig på soffan och startade barnkanalen. Efter lite flingor med yoghurt och 15min senare så sov han som en stock ända fram till 7.30

Nu har jag precis kommit hem efter att ha lämnat av Luna hos Veterinären. Hon ska nämligen kastreras idag våran lilla kisse.
Jag är så enormt nervös att hennes höft inte ska ha läkt så pass mycket som vi hoppats på sen olyckan. Har den inte gjort de så kan hon få problem med höften.

Nu på morgonen så har vi fått de första leendena från Kian som inte är på grund av magknip utan för att han faktiskt tycker något är kul. Ni kan nog gissa att vi testat allt möjligt nu på morgonen för att få se hans underbara leende.

Hoppas ni alla får en fin fredag och en bra start på helgen.


Jenka

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229