Nya inlägg

Vardag

Idag har det varit en lugn men fartfylld dag.
André fick vara hemma från förskolan då hans reflux spökat lite under kvällen, natten och morgonen så då tyckte vi att han lika gärna kan få vara hemma och vila sig lite.
Men som vanligt med små barn så blir det oftast inte mycket vila utan han har fart och flygit runt som en orkan här hemma med humöret på topp större delen av dagen.

Jag själv har fått en del plugg gjort och har nu bara en uppgift klar att göra innan jag är klar med alla uppgifter till denna kurs. Så nöjd med mig själv, visst kanske inte får högsta betyg men jag är nöjd så länge jag vet att jag kämpat och ändå blir godkänd.

Förut av en anledning jag inte kommer ihåg varför så vart jag så nyfiken på att kolla upp alla mina gamla klasskamrater från lågstadiet på Facebook för att se vad dom gör idag och hur dom ser ut.
Det var riktigt kul på ett sett att se hur alla ser ut och gör idag.
Vart sen också enormt sugen på att kanske se alla igen på en klassåterträff eller sådant.

Nu kommer vi till det stora VARFÖR jag vart så nyfiken på allt det där osv...
Jag var praktiskt taget den mest mobbade personen på hela skolan och alla mina klasskamrater förutom 1 var med och bidrog till det många gånger. Den enda som jag har kontakt med fortfarande är den enda som var snäll mot mig och min bästa vän på den tiden.
Detta var nu 11 år sedan ungefär.

Konstigt vad för saker man kan få för sig ibland...
Kastar dom idéerna i papperskorgen på en gång även om det skulle va kul att få skryta lite för dom om hur långt jag kommit och hur underbart bra jag har det.

Men men nu är det dags att hoppa i säng skulle jag tro då André imorn ska tillbaka till förskolan och jag ska plugga imorn igen innan jag tar helg.


Jenka

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229