Nya inlägg

Vardag

Middagen idag vart stekt kött, potatis och stuvad spenat. Riktigt gott..
Hade aldrig smakat spenat innan vad jag kommer ihåg men Markus har pratat om att han väl äta det så länge då han tycker om det så provade det för första gången för några veckor sedan och det är riktigt gott. Bara bra också med ytterligare grönsaker man kan ha till maten så det blir lite variation.

Ändrade texten i våran ljusbox då det fortfarande stod happy new year. Nu står det keep smiling för det får man allt göra ibland när det blir tufft. Sen är jag en väldigt glad person som alltid ska se det positiva i allt så därför passar det ganska bra.

Längtar något enormt till söndag då vi ska på julgransplundring här i byn. Kommer ihåg från när jag var liten att vi brukar gå på sådant och de var så enormt kul. Min farmor, farfar och 3 av mina kusiner ska upp dit sen så ska vi här hemma dit med min pappa.

Nu ska jag ta det lite lugnt och vi ska natta André, har tänt lite ljus på nedervåning som vi brukar göra mot kvällen och släkt ned alla lampor. Så himlars mysigt det blir då och man känner sig mer avslappnad.

Hoppas som vanligt att ni haft en underbar dag.


Jenka

Gillar

Kommentarer

Jagochminahjärtan
,
Fin blogg du har nouw.com/jagochminahjärtan
Jenka
,
Tack 😊 nouw.com/jenka
Livetsomemelie
,
oh älskar husmanskost! Hoppas ni får en mysig kväll 😊 nouw.com/livetsomemelie
Jenka
,
tack detsamma 😊nouw.com/jenka
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229