Vardag

En liten uppdatering på hur det går för mig med missfallet.
Fick ju göra om behandlingen så att säga igår och än så länge har det inte hänt något. Blöder i stort sett inget alls och har enbart lite tryck i ryggslutet men inte mer än det.

Ringde in i förmiddags till gynmottagningens jour och sa att det ännu inte hänt något alls och att jag tycker det är jobbigt då det hela är så utdraget.
Vi kom överens om att jag på måndag morgon vid 7 ska ringa till gynmottagningen eftersom då öppnat efter helgen igen och förklara hur det varit och säga att jag ska boka in tid för operation/skrapning.

Förhoppningsvis sätts det igång nu imorn så det kanske inte blir nödvändigt men om inte så ska det bli skönt att få det gjort sen då min kropp verkar väldigt seg på sig att göra sig av med allt efter graviditeten.

Har varit så jobbigt hela början av detta år då det varit så mycket fram och tillbaka med graviditeten och när vi nu fått bekräftat missfall så vill min ju inte att det ska bli så utdraget då jag bara vill gå vidare och komma igång med livet igen.

Men nu ska jag krypa ned i sängen bredvid min sambo och min underbara son så bloggar jag mer imorn.

Jenka

Gillar

Kommentarer

Ariella
,
Sånt är så jobbigt. Har själv varit med om samma sak och det enda man vill är att mardrömmen ska ta slut. nouw.com/ariella
Jenka
,
Aa de är ju de :/nouw.com/jenka
IP: 82.99.3.229