Vardag

Dagen har gått bra och det har varit väldigt lugnt.
Vi har inte gjort något speciellt förutom bara umgåtts lite extra.
Det vart ingen promenad förut men vi åkte upp till affären och handla lite lätt. André är så söt när man går i affären då han mer än gärna går med korgen och hjälper till att plocka ned varorna i korgen.

Nu sover André efter lite välling, så myssigt det var att hålla han i famnen och mata han med flaska. Jag har saknat det en hel del. Anledningen till att vi börja med välling nu är för att i tidigare fått höra från läkare att vi ska ge han gröt så att han lättare kan behålla det eftersom han har reflux. Nu märker man nästan aldrig av hans reflux längre så då tänkte vi att vi börjar med välling på morgonen och kvällen.

Jag och Macke har mysst ned oss i soffan och äter kvällsmat.
När jag var mindre så åt jag alltid kalas puffar och jag älska varm choklad. Så gissa vad jag vart sugen på nu ikväll. Känner mig som ett litet barn igen men fy sjutton vad gott det är.

Har börjat få lite ont i magen nu till och från men knappt att man märker det. Dock har jag extremt ont i rygg slutet och ett konstant tryck där så det blir nog en värktablett innan jag går och lägger mig sen. Annars är det fortfarande ganska smärtfritt och lugnt.

Jenka

Gillar

Kommentarer

Fobibella
,

Den känslan är go den 😃

nouw.com/fobibella
Fobibella
,
porslinet är från ikea ? 😃 nouw.com/fobibella
Jenka
,
koppen är det men skålen är från dollar store 😊nouw.com/jenka
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229