Vardag, Hälsa

Idag har det varit en bra dag men även en skit dag med extra betoning på skit.

Har gjort allt jag skulle idag men också legat mycket i sängen och vilar för jag varit helt utmattad av dagens händelser.

Imorse skulle jag till affären för att köpa frimärken. Affären ligger ca 5 min ifrån oss och när jag nästan är framme så blir jag helt out of the blue akut bajsnödig. Det var knappt att jag kunde hålla mig och fick springa hem. Som tur var hann jag hem med nöd och näppe.

Senare efter lunch så skulle jag till en affär som låg ännu längre bort, ca 30 min ifrån oss.
Skulle posta ett paket och de hade närmste postombudet.

Väl halvvägs framme så ännu en gång out of the blue blir jag akut bajsnödig. Denna gång ännu mer akut. Blev helt svettig och fick panik.
Medans jag i panik letar efter nånstans ute jag kan gömma mig och tänker att jag har bindor i väskan som jag då får torka mig med så kan jag inte sluta tänka att idag, nästan 25 år gammal så kommer jag skita på mig.

Kommer på att det finns ett äldreboende ca 200m fram och börjar i rask takt knipande gå mot det.
Upptäcker att de har låst och porttelefon.
Kan ju inte ringa på och säga ”hej kan jag låna toaletten, jag har ibs och skiter snart på mig”.
Jag har då ca 500m till affären och bakom den finns det en cirkelk mack.

Med värdens panik och tårar som rinner springer jag mot macken och ber till gud att ingen sitter på den enda toaletten de har.
Ännu en gång hann jag med nöd och näppe.

Nu kommer jag ju inte våga gå ut och gå längre promenader längre med risk att det händer igen. Känns ju lite som tredje gången gillt och då skiter jag på mig.
Det är med största sanolighet min IBS som blivit ännu värre.

Så hur har eran dag varit?

Jenka

Gillar

Kommentarer

Szemlerinterior
,
Men gud! Förstår att du inte vågar ut någe mer... det hade ju inte jag heller gjort 😟 Nu är inte detta samma sak, men en liten rolig historia om just bajs hehe. När jag var i Guatemala med min man för ca 5 år sedan så märke jag efter ca 1 vecka att " nämen gud, jag har ju inte bajsat på flera dagar!!" Fick typ panik och försökte varje timma den dagen att trycka ut något inne på toan. Ville inte komma för fem öre! Stenhård i magen... tröck och tröck men kom ingenting. Börja ju bli orolig för jag åt ju som vanligt, men inget kom ut.... då kan det ju bli seriösa stopp och problem där nere tillslut. Gick då till ett apotek och köpte något laxerande som skulle sätta igång allt lovade dom bakom disken. Efter en hel dag så kom det fortfarande ingenting... men dagen efter när vi promenera inne i stan så från ingenstans kom världens jäkla ilning i magen, kunde knappt stå upp. Kunde knappt hålla tillbaka de som var påväg ut och typ skrek "men vart finns toalett??" 😃 hahah herregud. Som tur var fanns en mindre restaurang några meter bort som min man fick syn på.... annars hade jag väl fått sattit mig där mitt på vägen 😊 nouw.com/szemlerinterior
Jenka
,
Haha xD de e ju lite kul att man kan garva åt situationerna i efterhand :p man får ju några roliga historier att dra xDnouw.com/jenka
Hallequeen
,
Förlåt men jag skrattar oh herregud vad du gjorde min dag. Jag har oxå ibs och kan så väl känna igen mig i det du skriver, har varit i situationen.
Har du provat ibs tabletterna som är receptfria på apoteket ? Dom kan hjälpa lite
nouw.com/hallequeen
Jenka
,
Haha skrattar med åt de nu i efterhand xDnouw.com/jenka
Jenka
,
Nej dom har ja inte provat, får nog göra de :pnouw.com/jenka
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229