Vardag, Mode och skönhet

Vi har nog alla hört uttrycket "om man ska vara fin får man lida pin" och vi har nog alla många gånger om hatat det.
Men.. erkänn att ni också använt det någon gång trots hatet till det.
Ikväll verkligen hatade jag det uttrycket.

I somras så köpte jag en sådan där tjusig epilator och tyckte det lät som en fantastisk grej. Folk sa att det gjorde lite ont i början men blev bättre allt eftersom och vissa sa att det gjorde så ont att de behövde bedövningskräm innan vilket jag tyckte lät som att de tog i lite väl. Men jag nu kan knappast tro och ingen kan övertala mig om att nästa gång kommer vara mildare för det var verkligen tortyr.
Jag torterade min stackars kropp.

Anledningen till att jag inte test det ännu var för att jag kände att jag hade tillräckligt ont under graviditeten så behövde ej ha mer smärta på tallriken. Men nu är det 2 månader efter förlossningen och jag tyckte att det var dags.

Där ligger jag i ett mysigt bad och bara slappnar av.
Tog upp epilatorn och startade den och möts av ett vidrigt torterande ljud men jag bet ihop och inbillade mig att så farligt kan det knappast vara.

Jag upprepar meningar som "Jag har varit med om värre", "Kom igen Jennifer", "För fan kvinna du har ju fött barn sluta böla så dant".
Detta var sådant jag upprepade i mitt huvud tills jag upptäcker att jag inte gör det och jag har en asgarvande Markus utanför badrums dörren.

Men men efter mycket klagande, gnällande, tårar och en jäkla smärta så har jag nu epilerat 1cm...
Nej jag skämta bara båda benen är helt klara och jag lyckades till och med klämma in armarna med.
Jag känner mig så enormt stolt.
Är ni inte stolta över mig???

PS...
Jag kommer vara en så korkad jäkel som gör om det igen bara för att.. Ja jag vet egentligen inte varför. Har ju lagt pengar på skiten så då är de väl bra om den kommer till användning.


Jenka

Gillar

Kommentarer

Emmaakarlegrund
,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229