Vardag, Graviditet

Innan jag väntade André så hade jag en massa planer för mitt liv och att jag skulle bege mig ut på en massa äventyr. Sedan vart André mitt största äventyr.

Nu när jag väntar bebis nummer 2 så känner jag mig in låst och fast, nästan en klaustrofobi känsla. Detta är inte för att jag inte vill ha barn för de vill ja verkligen, utan för att jag nu har HG och allt har varit så kaos för mig.

I vintras fick jag ett missfall som det tog ett tag för mig att ta mig tillbaka från och nu får jag en HG graviditet. Jag har ingen ork till att hitta på något och hela sommaren för mig har varit full späckad med dagar i sängen och med huvudet i toaletten.

Detta var sommaren vi skulle hitta på så mycket som en familj då André var sjuk hela förra sommaren. Nu blir inte allt som man alltid tänkt sig men ändå.

Denna känsla har jagat mig extra mycket idag då jag lyssnat på musik och fixat med sovrummet. Min kropp kollapsa efteråt och jag gjorde inget jätte ansträngande. Nu har jag äntligen lyckats tvinga upp mig ur sängen efter 2h.

Jag vill springa och leka och fara med min älskade son, få honom att skrika av glädje och höra han skratta. Jag vill kunna hålla handen på magen och känna att jag är inne på ännu en underbar resa men inte än och inte nu.

Håller tummarna för att det ger med sig lite snart. Allt blir vad man gör det till och jag tänker fasen inte ge mig.

Jenka

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229