Vardag

Idag har det varit en riktigt härlig dag. Vi har busat, vart på promenad och storstädat nedervåningen samt tvättat all tvätt.
Mot eftermiddagen så började vi med att göra eget godis, nu ska vi bara vänta tills imorn så det hinner stelna innan vi gör klart det. Ska bli så gott att prova allt imorn.

Jag har hela denna vecka men också många gånger innan dess haft känslor av att jag inte räcker till. Jag hinner inte med allt jag vill göra och det känns som att jag inte hinner vara den jag vill för alla. Jag vill vara en underbar partner till min sambo, jag vill vara en super mamma för min son och samtidigt vill jag vara en mode och skönhets influenser. Känns som att tiden inte räcker till.

Men jag vet att jag är en super mamma för min son, jag är den bästa jag kan vara för min sambo.
Min sambo påminner mig om det i stort sett varje dag.

Man är bara mänsklig, man kan vara allt man vill och göra allt man vill och det enda som behövs är att man själv har viljan till det och är den man är. Man behöver inte ha så höga förväntningar på sig själv så som jag har som mamma och partner. För min sambo och son så är jag underbar och dom älskar mig för allt jag gör och den jag är och det är ju det som spelar någon roll.

Men nu ska jag gå och mysa med min underbara familj. Hoppas ni alla får en trevlig lördags kväll.

Jenka

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229