Vardag, Hälsa

Nu var det ett tag sedan jag bloggade. Detta då jag inte mått helt okej men är på bättrings vägen nu. För ca 3 veckor sedan så började jag på en medicin mot ångest och bieffekterna från den har inte varit nådiga. Har fått en enorm trötthet i både huvudet och kroppen. Dock har jag lärt mig ett sätt hur jag ska få saker gjort ändå under dagarna.

Var hos min kurator i Måndags och hade ett första möte då jag nu ska ha samtals stöd.
Det gick jätte bra och hon beslutade att nästa möte ska vi börja med stresshantering samt försöka få mig att göra mer saker som jag tycker är kul. Detta då jag oftast väljer bort mina egna intressen för barnen vilket i sig kanske inte är fel men det gör ju så att man blir ganska instängd så att säga till slut.

Men nu är jag tillbaka med bloggandet igen.
Detta blir bara en kort uppdatering då jag snart ska äta, sedan dela ut dopinbjudningar och därefter träna samt yinyoga.

Jenka

Gillar

Kommentarer

minasvarld
,
Jag har gått en stresshanteringskurs och den har gett mig mycket. Helt plötsligt insåg jag att jag aldrig gjorde något för min egen skull utan att jag bara skulle hjälpa andra vilket gjorde mig stressad. Inget fel att barnen går först, det är en självklarhet även för mig men det skadar inte att tänka på sig själv också <3 Stort lycka till med allt <3nouw.com/minasvarld
Jenka
,
Tack, jag har börjat med yinyoga en gång i veckan som börjar hjälpa en hel del. Har även köpt yoga matta och tänkt köra lite yinyoga hemma varje kväll innan jag går och lägger mig. Man blir så underbart avslappnad av det 😊nouw.com/jenka
minasvarld
,
Låter toppen! Mindfulness är också otroligt avkopplande om man kommer in i det 😀 Lycka till!nouw.com/minasvarld
OliwiaMichalak
,
så himla söt bebis! 😊 håller tummarna för dig! nouw.com/oliwiamichalak
Jenka
,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229