Nya inlägg

Vardag

Ja idag har jag ju varit lite förkyld med halsont och nästäppa. Halsontet försvann ganska fort i förmiddags men nästäppan vill ej ge med sig. Det som är så jobbigt när jag är täppt i näsan är att jag nyser väldigt mycket. Problemet med det är att sen jag fick André så håller det inte lika tätt längre så ibland råkar det komma lite kiss i trosorna när det blir för högt tryck.
Men det är ett ganska lågt pris att betala för den underbara skatten jag fått.

Pluggandet har gått jätte bra idag och André mår toppen så imorn ska vi fortsätta inskolning.
Denna gång får Macke gå själv med André eftersom jag tänkte passa på att göra lite städning här hemma. Ska rensa toaletten och avloppet i duschen, bädda rent i sängarna och rengöra tvättmaskin. Lite sådana saker som man inte behöver göra lika ofta som allt det andra.

Tidigare idag så tog vi en längre promenad och bland annat hämtade min väska hos Sanna. Det var ganska så kallt och blött ute så när vi kom hem så vart det mellanmål i form av varm choklad och lite frukt.

Nu ska vi koppla av lite innan vi ska gå och lägga oss. André sover redan för natten och det är så skönt att vi fått in en bättre sov rutin nu när han börjat förskolan.

Jenka

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229