Ibland lever jag i en mardröm

Vardag

Igår vart det inget kvälls inlägg då jag mådde riktigt dåligt.
Min granne var snäll och körde mig till apoteket på kvällen så jag kunde köpa microlax då jag hade så fruktansvärt ont och kände att jag behövde göra nummer 2.
Sen vart det bara värre...

Jag hade så ont sedan i rumpan och benen att jag gick runt här hemma i panik och bara grät för jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Till slut så lyckades jag äntligen somna.
Nu idag känner jag världens rädsla över att jag så småning om kommer behöva göra nummer 2 igen. Pratade med vårdcentralen i morse som ska ringa upp i em.

Men trots allt detta så hade jag en bra dag igår fram tills kvällen kom.
Vi lekte en massa med barnen sen bakade jag lite bullar till Markus jobb då han fyller år på torsdag och ska då ta med sig en massa bullar att bjuda på.

André är nu på förskolan och jag ska städa lite här hemma och sedan fixa mig för dagen.
Blir nog att ta det så lugnt som möjligt men trotts alla fysiska problem jag har så ser jag ändå väldigt positivt på dagen vilket är första gången på länge.

Tänkte bjuda på lite bilder på mig före och efter smink.

Jenka

Gillar

Kommentarer

Millasmat
Millasmat,
Klyx är bäst. Det fick jag använda när jag hade extrem vätskebrist pga kräkningar när jag var gravid. usch för förstoppning man tror verkligen att man ska dö. nouw.com/millasmat
Jenka
Jenka,
Min mage mår jätte dåligt av klyx, har ont i flera dagar efteråt i magen då så microlax funkar bäst för mig 😋 nouw.com/jenka
Millasmat
Millasmat,
Oj stackare! nouw.com/millasmat
trettiofyran
trettiofyran,
Magen är ens bästa vän... JAA om den sköter sig och inte plågar en med smärtor och andra besvär.. Då är det ens värsta fiende istället typ.. Hatar att behöva ta till laxering men när jag inte står ut o måste blir jag oxå helt svag o värk i benen efter.. och då kaske det inte ens "löst sig" utan bara spänner o hsr sig i magen...nouw.com/trettiofyran
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229