Nya inlägg

Vardag

Förut idag så kände jag för en liten förändring så började med att färga håret och sen tänkte jag ta lite spa dag. Dock vart det inte som jag tänkt mig då Macke hade tagit slut på varmvattnet under morgonen så en chock väntade mig när jag skulle skölja ur färgen.

Ringde till Sanna och for iväg till henne för att låna hennes dusch så jag fick ur färgen ordentligt. När vi väl var hemma igen så fick jag ont i magen och gick på toan. Då började jag blöda enormt mycket och fick jätte kraftiga smärtor. Efter ca 30 min och efter samtal med gynmottagningen och det fortsatte blöda extremt mycket. Avverkade 4 bindor på 20minuter så då åkte vi in.

Fick träffa en läkare som gjorde vaginalt ultraljud och som på kortfattat sätt sa att min kropp är väldigt seg på att göra sig av med allt som ska bort efter missfallet.
Eftersom det inte hänt särskilt mycket så måste jag nu göra om hela processen igen.
Dom ville helst att jag skulle vara kvar på sjukhuset så dom kunde se att det går som det ska denna gång men jag ville åka hem så det fick jag göra. Nu ångrar jag det dock när jag tänkt efter lite då det skulle varit bättre men jag sakna min son så mycket och den saknaden tog över.

Imorgon ska dom ringa upp igen och se hur det går och sen om 10 dagar ska jag tillbaka och träffa en läkare. Är det fortfarande inte klart så får jag göra om processen en tredje gång och om i stort sett inget hänt så blir det kanske en operation.

Vet inte riktigt vad jag ska tycka eller känna förutom förjävligt.
Så nu ligger jag i alla fall i sängen och bloggar och det har gått ca 15min sen jag tog alla tabletterna igen så nu är det bara att vänta och se om jag får en helvetes natt eller om kroppen helt enkelt inte vill som förra gången.

SÅ trevlig helg allihopa

Jenka

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229