Nya inlägg

Vardag

Denna dag började jätte bra. En tidig start på dagen och allt flöt på som det gjort hela veckan.
Sen skulle vi ut till byn vi bodde i förut för att hälsa på lite vänner samt min pappa och då började allt gå åt helvete.

André ramlade och slog sig, inte allvarligt men han vart ledsen och det vart en början på en dag som bara gått utför.
Igår kväll vid ca 20.00 tiden så satt jag själv med Kian i soffan och han hade nappen i munnen. Helt plötsligt så börjar han typ skipa efter luft. Jag trodde dock det var nappen så tog ur den och satte han upp och det släppte. Inget mer med det men vid ca 14.00 idag så hände det igen men då hade han ej nappen i munnen utan han fick ingen luft. Fick massera ryggen på han lätt så släppte det.
Sen 1h efter det så hände det igen men ännu värre. Denna gång fick jag slänga upp han mot bröstet och dunka han i ryggen för han skulle andas igen.

Vi packa in oss alla i bilen och begav oss till barnakuten.
Väl där så undersökte dom Kian och sen fick vi också träffa läkare. Berättade för läkaren att hans store bror föddes med Gastrofagel refluxsjukdom men att det inte verkade som att det var de Kian hade.

Läkaren sa att allt verkade bra och att det säkert bara är reflux och att de inte ville lägga in han för kontroll då de finns risk att han skulle få något virus eftersom de är så mycket andra sjuka på sjukhuset.
Sen åt vi middag på lindahls innan vi begav oss hemåt. På vägen hem så kom jag på att läkaren måste ha misstagit sig. Jag trodde hon menad att Kian nog också har reflux men hon måste ha tagit det som att jag sa att Kian hade reflux och inte André.

Så nu sitter vi 2 nervösa föräldrar här hemma som inte kommer våga sova då vi är rädda för att de ska hände igen under natten och att vi då inte ska vakna. Läkaren sa att om han blir blå så ska vi komma in igen men hur fasen ska vi se de under natten om vi sover eller hur ska vi höra att han inte kan andas?

Hämtade också ut ett paket då vi beställt en elektrisk bröstpump samt en bärsjal.
Har längtat efter bröstpumpen då jag nu bara har en för hand som jag får så jäkla ont i händerna av. Kan inte pumpa med den så mycket som jag behöver så nu börjar mjölken sina ut vilket inte är bra. Därför var det så bra att elektriska bröstpumpen nu kom.
Men icke. Nej i paketet så ligger enbart bärsjalen och inget annat. Inte ens en följesedel.
I mejlet jag fick om att paketet skickats så står det att bröstpumpen ska vara med också.
Så nu måste jag ringa och bråka med det företaget imorn med.

Nu ger jag snart upp denna dag. Kian kommer få sova i babynestet mellan oss i natt samt att vi kommer ha en sänglampa tänd hela natten. Jag funderar starkt på att springa och köpa en platta redbull och hålla mig uppe hela natten.

Så ja hur har eran dag varit? Hoppas innerligt att ni haft en bättre dag än vi.


Jenka

Gillar

Kommentarer

Millasmat
,
Hoppas allt har gått bra. Vår son hade andningsuppehåll redan på BB alla sa så kan de ha de små. Vi kämpade på och de kom tillbaka så snabbt han blev sjuk och vi vågade knappt sova. Vid 1,5 års ålder så hittade en läkare att han hade stora halsmandlar och polyper i näsan som han opererade bort och andningsuppehållen försvann direkt. Vi som hade sökt för detta massor av gånger. Kämpa på och hoppas det blir bättre. nouw.com/millasmat
Jenka
,
Gu så tufft det måste varit för er :/ så jobbigt när de inte tar en seriöst, skönt att det löste sig i slut ändan. Jag tänker fortsätta kämpa och händer det idag igen så åker jag in igen och kräver att dom tar reda på vad det är 😟nouw.com/jenka
Millasmat
,
Ja det var riktigt otäckt åtminstone i börjaN när han blev blå om läpparna på BB och de sa att det kunde vara så. Sedan hemma när vi sov i omgångar mer eller mindre under värsta förkylningarna. Vi var även inlagda på sjukhuset. Men de gjorde inget åt det. Så kämpa på om det kommer tillbaka. nouw.com/millasmat
Jenka
,
Ja tack för kommentarerna skönt att höra på ett sett att man inte är ensam 😊nouw.com/jenka
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229