Tänkte börja denna blogg med att berätta hur jag gör när jag färger mitt hår.
Har just nu håret i en ombre råsa som jag fått mycket bra kommentarer om.
Skriver en beskrivning av hur jag gör och vilka produkter jag använt mig av här nedanför.
Alltid när jag färgar mitt hår i någon färg som inte är brun eller svart så använder jag mig jämnt av Directions Hårfärger . De har ett stort utbud av många olika färger. Dom går jätte bra att blanda med varandra för att få önskad färg och effekt samt att om du ska blondera dig men vill slippa alla oranga och gula toner så har jag perfekta hjälpen för dig.
Directions har nämligen en färg som heter white toner som jag använt efter jag blekt mitt hår blont. Mitt hår vart nästan vitt för jag hade i så pass länge. Dom har också en som heter silver om du vill bli av med oranga och gula toner men få färgen åt det lite grå, kallare hållet.


1. Jag är naturlig brunett och har då använt mig av Mood 100 Ultra blond för att bleka de delarna av håret som jag ville ha råsa. Jag ville fortfarande ha hårbotten brun men att det sedan tona ut till råsa.

2. Jag blekte då allt hår från början av öronsnibbarna och nedåt. Lät det sitta i 25 minuter och sen drog jag med en pensel eller med fingrarna som små slingor uppåt. Ungefär så slingorna slutade 5 cm från hårfästet. Sen väntade jag bara 15 minuter till och sedan sköljde ut noga.

3. Har sedan använt mig av Driections hair colour rose red . Jag har axel långt hår och väldigt tunt så jag behövde bara en burk som jag då gnodde in noga i hela håret. Men såg mest till så det var så mycket som möjligt vid det blekta. Lät det sitta i 15 minuter och sköljde sedan ur. Wolla.....

Dessa directions hårfärger kan du använda och göra till dina egna färgbomber. Kommer snart ett inlägg om hur du gör detta med.


Jenka

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229