Nya inlägg

Vardag

För 3 år sedan så bodde jag och min sambo på en annan adress i samma ort som vi bor nu.
Då var det en man som var våran granne som började prata med mig i trapphuset och var allmän trevlig. Tyckte det var kul att grannen var så trevlig. Efter det addade han mig på Facebook och började skriva i pm.
Det började även då med bara trevligheter men...

Sen började han skriva saker som vill du festa med mig i bilen, jag bjuder på alkohol. Skrev till mig så fort han såg att jag lämnade lägenhetshuset och fråga vad jag skulle göra och vart jag skulle.
På den tiden gick jag ut på en kvällspromenad varje dag vid ca 21.00 på kvällen. Det var då vinter och väldigt mörkt ute.
Helt plötsligt började jag få ett meddelande från honom varje gång jag gick ut där han fråga vart jag skulle och samtidigt tittade efter mig från sin balkong.

Allt var väldigt obehagligt speciellt när han sedan frågar om han för kyssa mig och jag säger nej och säger till att jag inte tycker om så som han håller på. Dock fortsatte han och jag tillslut blockade honom.
Då tar det bara någon dag innan jag får meddelande från hans sambo. Hon frågar om han kontaktat mig osv och vad han skrivit. Hon skriver att hon skäms över hur han beter sig och att hon inte kan riktigt förstå vad hon är tillsammans med för karl.

Efter kontakten med hans sambo så började han knacka på hemma hos oss väldigt ofta. Vi öppnade inte förens en dag då vi fick nog och sambon öppnade. Han sa då att han skulle ge sig och sluta kontakta mig. Gissa vad? Då skriver han från sin sambos Facebook till mig om att jag ska komma upp till hans lägenhet och prata med han. Svarade inte på det meddelandet och vi tog beslutet att flytta där ifrån och kontakten från honom upphörde då.

Tror det var 1 eller 2 år sedan då vi bodde i huset vi hyrde som jag sov på soffan en natt då jag hade sådan hosta, André sov i vagnen bredvid mig då även han var krasslig. Det snöade på kvällen när vi gick och la oss.
Dagen efter någon gång mellan 11-14 gick jag och slängde soppor. Upptäckte då spår från vägen ned till vårat hus och sedan runt till altanen. På altanen så ledde stegen fram till ena vardagsrums fönstret och där var det nedtrampat som om någon stått där och trampat en stund. Det fönstret var de fönster som satt precis bakom mitt huvud där jag låg och sov. Alltså har någon stått och tittat på mig och min son när vi sov då jag glömt ta ned persiennerna. Creepy? verkligen..
Nu vet inte jag om det är denna man som jag bodde granne med innan men skulle vara konstigt samman träffande att någon annan väljer att stå utanför mitt fönster och titta på mig när jag sover.

Igår så upptäckte jag att jag fått ett meddelande på Facebook från någon jag ej är vän med.
Ser då att meddelandet skickades till mig i fredags och är från den här mannen. Han har då gjort en ny Facebook profil...
Han skrev inget direkt otrevligt utan skrev något i stil med hej det är din förr förr förra granne. Hur mår du. Kan ej se meddelandet nu efteråt eftersom jag blockerade honom och konversationen på en gång utan att svara. Men han skrev lika många "förr förra" som bostäder jag bott på sen vi flyttade ifrån de lägenhets huset han bodde i. Alltså vet han exakt hur många gånger jag flyttat sen dess. Han har följt min blogg och min Facebook, vet dock inte hur länge men eventuellt hela dessa 3 år.

Jag skrev till hans sambo och skrev att han kontaktat mig igen men att jag blockade honom och om hon fortfarande är tillsammans med honom så kan hon hälsa han att inte kontakta mig mer.
Det hon då bland annat skriver är varför jag blocka och jag förklarar varför varpå hon lovprisar honom och skriver att han är en så fin kille och jätte bra vän och han är en vän för livet osv. Jag svarar inte då jag inte kan förstå hur hon 3 år senare kan lovprisa en man som på ett sett var otrogen mot henne som hon också skrev och undra över vad han var för en man.
Hon skriver då ytterligare ett meddelande där hon skriver att hon kan förstå att han är lite småkär i mig då jag är en intressant tjej och att jag verkar väldigt spännande osv. Men jag har aldrig träfat henne, aldrig sett henne irl utan enbart haft kontakt angående detta på pm så hur kan hon veta hur jag är som person?

Allt känns jäkligt mysko och jag har nu polisanmält det hela ifall han gör något mer.
Man kan ju undra vad det snurrar i vissa personers huvuden....
Detta och lite andra saker med träning osv är anledning till att jag inte bloggat sen i lördags.
Jag har haft så mycket annat att tänka på och göra men nu är jag tillbaka igen.

Jenka

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229