Vardag

För er som inte vet vad som hände mig och mina söner i Tisdags så kan ni läsa om det HÄR!
Men efter olyckan så anmälde jag in till bussbolaget vad som hänt. Blev då kontaktad av en man från bussbolaget i torsdags.
Han hade pratat med chauffören som sagt att han inte märkt någon olycka på hans buss alls.
Jag tänkte då att det kanske var så att han aldrig uppfattade vad som hände och det var därför han bara stängde dörrarna och åkte utan att checka in hur det var med oss.
Mannen jag pratade med skulle i alla fall prata med busschauffören igen och återkomma.

I går ringde han upp igen. Då har tydligen busschauffören sagt att ingen barnvagn har varit ombord på hans buss den resan.
Jag säger då att det kan busschauffören aldrig ha missat då jag var den enda som gick på vid min hållplats och han öppnade enbart dörren bak för att jag skulle på med en barnvagn. Alltså ljuger busschauffören arslet av sig.
Det jag börja tänka då är att varför skulle han ljuga om att en barnvagn varit ombord om han inte hade något att dölja.

Efter det samtalet så vart jag helt förstörd. Jag hade inga bevis på att jag varit på bussen då biljetten jag köpt som ni kan läsa i det tidigare inlägget aldrig vart en giltig biljett och kvittot jag fick lämnade jag ju in på buss centralen för att få en resa hem igen.
Buss chauffören skulle komma undan med det och jag vart så ledsen och upprörd.

Men tro inte att jag gav upp för det.
Jag vände mig till sociala medier alltså Facebook där jag frågade runt i grupper i orten jag bor i om någon åkt med den bussen.
Var noga med att inte berätta vad som hänt på grund av att jag ville inte att de skulle vara någon som vittnar åt mig bara för de vill hjälpa mig även om de ej var där.
Till slut skriver en kvinna till mig att hon åkte den bussen och hon kunde bekräfta att det var en barnvagn ombord på den resan.
Och det var allt jag behövde, då har jag beviset på att busschauffören ljög.

Överlycklig ringde jag upp mannen från bussbolaget igen och meddelade att jag har ett vittne och att chauffören ljuger.
De skulle nu ta hand om det hela och anmäla in händelsen till sitt försäkrings bolag.
Jag fick han, jag fick han och nu hoppas jag verkligen han får konsekvenser för det han gjort. Sånt får bara inte hända och tanken än idag skrämmer mig hur mycket värre det kunde gått.


Jenka

Gillar

Kommentarer

Millasmat
,
Bra att du nu har ett vittne. Jag håller tummarna att allt går bra nu. nouw.com/millasmat
Jenka
,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229