Vardag

Denna morgon har gått relativt bra.
Markus gick till jobbet strax efter att vi andra gått upp och kommit igång med frukosten.
När vi sedan skulle gå till bussen för att André skulle till förskolan så ville André bråka lite. Han jag ett steg fram och 10 tillbaka kan man säga. När vi sedan stod vid busshållplatsen så sprang han runt och lekte.
Jag får dock lite smått panik när han springer omkring på morgonen då det är rusnings trafik och vi står precis bredvid vägen.
Så med ena ögat på vagnen och andra på André samtidigt som jag höll mig precis bredvid han hela tiden så klarade vi oss igenom denna gång med.

När vi väl skulle av vid förskolan ville André inte gå av. Sedan olyckan vi var med om på bussen när vi skulle av vid den hållplatsen så har André gått av och på bussen flera gånger utan problem men just vid den hållplatsen där det hände så vägrar André gå av själv.
Jag får alltid bära av han då han börjar gråta varje gång. Min lilla älskling...
Känns så enormt tråkigt att min son som bara är 2,4 år ska vara rädd för att gå av bussen vid sin förskola.

Men nu är jag och Kian hemma igen.
Planerna för dagen är att ringa lite samtal, hämta André, bvc tid för Kian och sen i eftermiddag när vi alla är hemma så ska hela familjen duscha/bada innan middagen.

Hoppas ni alla får en trevlig dag.


Anledningen till André inte har vantar på sig på bilden är för att han vägrar ta på sig väntarna när vi ska ut, men så fort vi kommer ut och han väl känner att det faktiskt är kallt om vantarna så frågar han efter dom och vi så klart tar på han dom då.


Jenka

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229