Vardag

Idag har vi fått massa gjort. Macke har städat nedervåningen medans jag städat övervåningen sen har vi hjälpts åt med tvätten.
Har samtidigt haft musik igång och dansat runt med André som verkligen älskar att dansa.
En helt underbar dag då allt vi hade på schemat blev gjort.

Vårdcentralen ringde upp sen och de skulle återkomma efter dom pratat lite med läkaren och så får vi nog en kallelse inom en vecka. Hoppas hans hosta ger med sig snart.

Gusse har fått flytta nu, de var en tjej här och hämta han nyss. Jobbigt att han behövde flytta men eftersom det inte funka och varken han eller Luna verkade må bra ihop så fanns det inget annan val. Nu blir dock Luna ensam katt och det känns bra de med.

Nyss så vaknade också André och var jätte ledsen så jag sprang upp på övervåningen för att natta om han då jag märkte att han var helt blöt av svett samt sa aj aj.
Han somnade om ganska fort men vaknade lika fort igen. Nu är Macke hos han och ser om han kan natta om honom men han verkar så enormt ledsen. Vet inte vad de kan vara, kollar varje dag nu då han haft hosta om han har feber men ingen alls.
André får bli hemma från förskolan imorn med även om han är pigg och glad. Känns som att det är bäst så man kan se om det kanske är en förkylning till på gång.

När André sover igen så ska jag ta och skriva upp lite saker i min kalender samt pyssla lite med den. Så enormt avslappnade ibland.


Jenka

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229