Graviditet

I Söndags gick jag in i vecka 18 så nu kommer det en uppdatering om bebis i magen.

Vecka: 18 (17+2)
Start vikt: 72kg
Vikt nu: 69.4
Cravings: Pizza sallad

Hyperemesis Gravidarum: Med den nya medicinen så har jag haft en vecka då jag kunnat äta i stort sett allt och fått behålla det mesta. Ska ta tre gånger dagligen och de måltiderna jag tar medicin innan får jag behålla och äta utan illamående.

Foglossning: Om jag rört på mig en hel dag så känns det rejält mot kvällen men tar jag det hyffsat lugnt och lyssnar på min kropp så är det helt klart hanterbart.

Nytt: Rörelser, har känt svaga rörelser i ca 1 vecka nu, de har nu blivit mycket tydligare och det är helt klart lille bebben där inne som bökar omkring.

Känslor: Allt känns underbart nu, illamående och kräkningar under kontroll. Jag får i mig mat igen och kan njuta av det jag äter. Nu har jag tillbaka min överskotts energi igen så jag styr och donar och får massa underbar tid med min son.

Nu är jag sjukskriven denna vecka med sen SKA jag äntligen tillbaka till jobbet, som jag längtat efter en normal vardagsrymt igen.

Jenka

Gillar

Kommentarer

johnssons
,
Åh pizza sallad är ju så gott<3nouw.com/johnssons
Jenka
,
ja de e ju de xD gjorde en egen hemma förut som ska dra sig i kylen under natten så man kan ju gissa vad jag ska äta till maten imorn 😃nouw.com/jenka
Taliasblogg
,
Oh va kul med nummer två nu i magen! Skönt att illamåendet är över! Är själv också gravid i vecka 32 med mitt första och illamåendet försvann inte förrän vecka 17 😅 Kram 🌺nouw.com/taliasblogg
Jenka
,
okej jobbigt men skönt när man väl blir av med illamåendet. Grattis till graviditeten 😊nouw.com/jenka
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229