Graviditet
Vecka: 16
Start vikt: 72kg
Vikt nu: 65kg
Cravings: Allt som inte får mig att kräkas

Idag går jag in i vecka 16. Tiden går verkligen fort. Graviditeten med André gick jätte sakta men nu när man redan har ett barn så bara flyger tiden iväg.

Har haft väldigt ont i magen som börja här om dagen och bara stigit. Ska försöka få i mig extra fiber rik mat idag för magen för att se om de är gaser eller inte. Håller tummarna för det.

Mina tankar just nu är att detta gör jag aldrig om igen. Två barn räcker gott och väl för mig. Så dåligt som jag mått nu under denna graviditet så kommer jag inte direkt kasta mig på chansen att gå igenom en till. Det är påfrestande fysiskt och psykiskt.

Snart är det barnmorske möte igen och då ska vi prata lite lätt om vaginal förlossning och kejsarsnitt. Det kommer jag skriva ett inlägg för sig om när jag kommer så långt.
Nästa möte med våran barnmorska är också det sista då hon ska sluta och vi ska få en ny. Detta ger mig lätt panik då jag mött många andra som rent ut sagt är hemska. Hon vi haft har vi haft under alla 3 grav jag haft så jag känner en enorm trygghet hos henne.

Jenka

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229