Vardag

Jag fick min vilja igenom. Kände ju redan i torsdags att jag var på väg att bli sjuk men körde på alla planer vi hade i helgen ändå och hoppades på att förkylningen skulle bryta ut istället för att den ligger och trycker.
Idag vakna jag upp med feber och värk i hela kroppen, rösten är nästan helt borta.

Men nu har vi ätit frukost och jag sitter nu i sängen och bloggar och får i mig lite feber nedsättande och sen när affären öppnar blir det en celcius så är jag nog i full gång idag.
Vi vill ju bli klara med allt idag så vi bara kan ta det lugnt resten av veckan. Macke håller på att städa lite på neder våningen med André som hjälp samt att dom dunkar lite musik.

Om några timmar kommer min pappa över och ska hjälpa oss tapetsera min Walking closet och så ska vi äta middag tillsammans. Dock måste vi nog ringa in lite fler folk till hjälp när alla börjar vakna.
Macke har nämligen en skadad fot som blivit så illa så han måste ringa läkaren imorn. Han spela en fotbolls match förra söndagen och sen dess så blir foten mer och mer blå samt svullnar mer för varje dag. Jag har också en skadad tumme så har svårt att använda höger handen.

Men snart är vi igång och jag sitter uppe hela natten om det behövs för att bli klar.

Jenka

Gillar

Kommentarer

Viktorhognas
,

Usch för svullnader och annat 😲

nouw.com/viktorhognas
Jenka
,
Aa :/ dock stoppar det oss inte idag xDnouw.com/jenka
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229