Vardag

Som jag skrev förut i ett inlägg så har jag börjat stänga in mig själv i huset och inte hittar på särskilt mycket. Känner att jag måste tvinga ut mig lite och komma igång med allt igen.

Bara tanken och planeringen av olika saker att hitta på gav mig energi sen gjorde väl Celciusen en del också men ni förstår nog vad jag menar.

Jag älskar verkligen att blogga och tycker det är så kul och avslappnande så vill verkligen göra min blogg bättre. Har redan en "plan" för bloggen som sätts i verk i mitten av februari som kommer göra så att innehållet blir snäppet bättre. Men sen är det mina bilder, om vi ska vara ärliga... De e kassa. Jag orkar inte varje dag ta bilder på allt och släpa runt på min system kamera då den känns för klumpig för det.

Så imorgon ska jag nog hem till min väninna Sanna och hon ska hjälpa mig att knäppa en massa bilder för bloggen och sen på torsdag ska jag knäppa lite bilder i stan. Inget jag kommer lägga upp på en gång utan då har jag ett lager med bilder för dom dagarna då vi kanske inte gjort något speciellt så det inte blir några bilder.

Hoppas ni förstår vad jag menar. Har ni skrivit något inlägg eller vet någon som har om tips på hur du får bra bilder till bloggen med både mobil och kamera så kommentera gärna med länken nedanför.

Jenka

Gillar

Kommentarer

sandrasg
,

så fin lampa! Jag funderar på en sån till min dotters rum!

nouw.com/sandrasg
Jenka
,
Okej dom är ritkigt fina, tror det går att få tag i olika storlekar. Vi har en relativt liten som vi beställde från barn som sålde jultidningar 😊nouw.com/jenka
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229