Flickigt & Pojkigt

Vardag
Jag kände att jag ville skriva detta inlägg efter att jag fick ett samtal från min pappa här om dagen angående Andrés födelsedags present. Han skulle alltså få en cykel och jag tipsade om en råsa med cykelkorg som är så fin.
André hade tidigare provsuttit den och tyckte om den så mycket.

Det min kära pappa då ringde och frågade var om vi verkligen ville att han skulle ha en råsa cykel och om han verkligen ville ha det varpå jag svarade "Det är 2019 nu".

Mina söner får ha på sig vad dom vill (när de själva kan välja), vilka färger dom vill och leka med vad dom vill (så länge det ej är farligt).
Jag och min sambo har pratat om det och båda kommit överens om att i våran familj finns det inget "flickigt och pojkigt" utan bara vad våra söner vill.
Här hemma är vi könsneutrala för att våra söner ska få växa upp och alltid veta att hur dom än ser ut och vad dom än tycker om så är dom alltid accepterade och älskade av oss.

Vi vill att dom ska känna sig trygga att prata med oss om dom någon dag känner att dom eventuellt ligger åt killar hålet sexuellt eller om dom vill bära smink osv.

För att även avsluta detta inlägg så vill jag verkligen berömma offentliga personer så som Margaux Dietz och Ida Warg för att de kör både leopardfärgat, råsa och fuskpäls jackor på sina söner. Lite alla våra barn få vara sina egna personer hur dom än vill vara.
Det här är Andrés nya cykel som han fick av sin älskade morfar och gu så glad han är över den min älskade son.

Jenka

Gillar

Kommentarer

Beatrixerixon
Beatrixerixon,
Jenka
Jenka,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229