Vardag

Denna dag har varit riktigt bra.
När Markus och André kom hem så åt vi lunch och sedan gick vi ut på gården och lekte.
Till slut kom en granne i huset bredvid ut och lekte med sina 2 söner. Har träffat henne tidigare då hon var gravid. Jätte trevlig är hon och så söta söner. André och hennes äldsta son leker bra ihop och det är bara någon månad emellan dom. Mellan hennes minsta son och Kian är det bara 6 dagar.

Vi pratade och hade det jätte trevligt, bestämde att vi får leka ihop med barnen fler gånger på gården nu när de är så fint väder samt att hon nån dag ska eventuellt komma upp på en fika hos oss. Så kul när man kan träffa någon som bor så pass nära.

När vi väl kom in så var det dags för middagen vilket idag blev köttfärsås med ris, bara något enkelt då vi alla var lite sega av värmen.
Efter att vi smällt middagen så vart det en promenad hela familjen så att barnen somna i vagnarna för natten.
Så skönt med promenad på eftermiddagen/kvällen.

Nu har vi kopplat av lite och jag som vart tvungen att avboka yinyogan och träningspasset körde istället lite avslappningsövningar här hemma medans ansiktsmasken fick värka. Dock kan jag ärligt säga att det inte är lätt att fokusera på andningen och att slappna av när man har en jätte kelig kisse som så gärna vill gosa att hon börjar naffsa en i fingrarna.

Men nu ska kvällsmat intas och sen bra koppla av resten av kvällen.


Jenka

Gillar

Kommentarer

LinaAxNilsson
,
Vilken härlig dag ni verkar ha haft😍☀️💕nouw.com/linaaxnilsson
Jenka
,
Ja det har den verkligen varit 😊nouw.com/jenka
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229