Vardag

En natt som alla de andra...
Börjar med att jag går och lägger mig oftast lite tidigare än Markus, då får jag ca 10 min innan Luna ska ha sin plats och en 30 min - 1 timma innan Markus ska mysa ned sig med.

Väl alla på plats i sina sängar så ligger jag på min sida med benen böjda då Luna ska ligga vid hörnet i mina sängfötter. Där har vi nu placerat en filt för att jag i alla fall ska få ha mitt täcke ifred. Markus vill gärna mysa och halvt puttar ut mig ur sängen på köpet.

Någon gång under natten vaknar Lilleman och klättrar upp i våran säng och lägger sig emellan oss. Nu är det så att Markus är extremt noga med att han ska ha sin plats när han sover så gissa vem Lilleman då gosar upp sig mot? Jo mig.
Jag flyttar snällt på mig så jag ligger snett i sängen.

Så när jag sedan vaknar på morgonen så är det aldrig till frukost på sängen, aldrig ett fint god morgon mamma/älskling.
Nej jag vaknar av ett par sparkar i nacken då Lilleman tycker det är dags att gå upp.
Där ligger jag då med mina fötter vid Markus fotända för att Luna ska ha sin plats, mitt huvud halvt utanför sängen då Lilleman vill ligga raklång över brädden och kudde? Om Markus snor min kudde som vanligt så får jag hålla tummarna för att Lilleman snällt delar med sig men oftast ligger jag där utan kudde då Lilleman glatt njuter av ett väl vunnet slagfält fullt av sparkar under natten.

Men vet ni vad, trots ryggvärken, nackspärr och näst intill konstant huvudvärk så kan jag inte vara lyckligare på morgonen.
För jag får vakna upp till min älskade familj.

Ha en underbar söndag nu alla!


Jenka

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229