Vardag

För er som är nya med att läsa min blogg så kan jag göra en kort uppdatering om det jag nu ska skriva om.

Den 14 februari så fick jag ett bekräftat missfall på gynmottagningen. Vad dom kunde se så hade jag fått missfallet i vecka 7 och det var då 4 veckor sedan. Så min kropp hade inte på egen hand stött i från fostret som det ska.

Detta var en onsdag och jag fick åka hem med ett papper och en bunt tabletter. Fick medicinsk hjälp vid missfall så skulle ta ett par tabletter vid en vis tidpunkt som skulle sätta igång det hela och sedan ha telefon kontakt med jourmottagningen på kvällen för att se hur det gått.
Det hände i stort sett ingenting och sedan när fredagen kom och då strax efter lunch så fick jag enorm smärta och riktigt kraftiga blödningar så fick åka in och fick då reda på att kroppen fortfarande inte gjort sitt så fick genomgå en medicinsk behandling till.

Veckan därpå var jag inne på kontroll och då hade det fastnat på vägen ut så dom fick dra ut det. Sen skulle allt vara bra.
Jag blödde i ungefär 1 vecka till och därefter var jag blöd fri i över en vecka och sedan började jag blöda igen 14 mars. Jag blöde väldigt mycket ända fram till i tisdags då jag fick åka in och få tabletter som ska minska blödningarna. Torsdagen förra veckan var blödningarna helt borta men kom tillbaka i fredags em igen.

Pratade med gynmottagningen igår då jag blött ytterst lite under helgen men det kommer och går.
De sa att jag ska avvakta, börjar jag blöda mer rikligt igen så ska jag börja på tabletterna igen och hjälper det inte så ska jag ringa in och boka tid.

Gissa vad? Jo idag började jag blöda rikligt igen.
Under perioden då jag blödde så mycket från 14 mars -28 mars så hade jag ingen energi alls, låg och sov nästan hela dagarna och var yr samt illamående.
Dessa besvär har nu kommit tillbaka igen och började igår kväll.

Detta blir en enda ond cykel och jag är så glad över att jag har min underbara sambo vid min sida som stöttar mig och att jag själv är en kämpe som fasen inte ger upp.

Men nu vet ni varför jag kanske inte verkar lika energifull på bloggen som jag normalt är och varför det kan ta en extra stund innan inläggen kommer upp.

Jenka

Gillar

Kommentarer

ericalinde
,
Vad jobbigt det måste vara. All styrka till dig, kram <3nouw.com/ericalinde
Jenka
,
evelinnkarlsson
,
Vad jobbigt och beklagar verkligen missfallet. All styrka till dig! kram <3nouw.com/evelinnkarlsson
Jenka
,
IP: 82.99.3.229