Nya inlägg

Vardag

Idag har det varit en fart fylld dag en så länge.
Har rensat ordning en massa då vi haft lite av allt över allt i huset. Så nu har vi fixat så allt ligger på samma ställen och det är mer ordning på det.

Så fort min pappa kommer hem så ska vi låna hans bil för att åka och slänga en massa skräp och sen åka och handla.

Idag har det också blivit mycket planering inför denna månad. Fick ett samtal där ett möte blev ombokat från tisdag nästa vecka till nu på torsdag. Det är ett möte om att jag ska börja plugga igen. Vi har också planerat in att i helgen ska vi bli klara med trappen här hemma och helgen efter det ska vi tapetsera klart ett rum och möblera om lite.

Det är mycket som ska göras och vi har varit väldigt lata på den fronten så nu är det dags att vi tar itu och fixar ordning det.

Jag har en hel del energi idag så det känns jätte bra. Dock är det på grund av att jag drack en Celcius vilket jag måste sluta med då jag har ett koffein beroende men jag får ta en sak i taget.

Igår natt hade jag världen mardröms natt då jag hade jätte ont i magen och tryck i huvudet så jag kunde ej somna. Kallsvettades massor med så jag somnade inte förns strax efter halv 4 på natten.
Denna natt var nästan lika dag men inte alls så illa men det är bara att stå ut tills jag får tid hos läkaren. Ska ringa imorn och se om jag kan få en ganska snart då det tar på krafterna.

Jenka

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229