Vardag

I fredags var jag och två väninnor till mig ute på en spontan kväll på stan.
Hela kvällen började jätte bra och vi hade jätte trevligt.

Senare på kvällen så fick min ena vän ont i magen och kände att det var dags för henne att åka hem så då drog vi 2 som var kvar ut på Puls i Norrköping.

Puls nattklubb var ett ställe vi var väldigt mycket på vid tiden då vi fyllde 18 så vi tyckte det kunde va kul att gå ut dit en sväng, se hur det var nu och sen få dansa av oss lite.

Kan ju säga så här att jag förlora respekten för de mesta männen den kvällen.
När vi kommer ut så beställer vi en varsin drink och sätter oss ned och pratar lite.

Allt som sagt började bra vi hade kul och tänkte ta och dansa lite trotts att vi inte tyckte Djen som spela var särskilt bra. Men jag kände att allt gick utför väldigt fort.

Killar kom fram som jag var van vid från förr när jag vart ute och de ville prata och dansa.
För att det inte skulle bli några misstolkningar över huvudtaget så sa jag nästan hela tiden att jag har en sambo och barn och jag är inte ute efter något över huvetaget.

En kille kallade mig för lögnare och sa att vi tjejer är lika dana som ska hitta på lögner bara för att bli av med killar vi inte tycker ser tillräckligt bra ut.
Jag var då tvungen att visa en bild på min familj för att han faktiskt skulle tro mig och då bad han om ursäkt. Jag sa då till han att det spelar ingen roll om jag ljugit eller inte, säger jag att jag inte är intresserad så är jag inte det. Klart slut...
Han och hans vänner gick och ropa milf efter mig resten av kvällen vilket jag störde mig på något enormt men ignorerade dom bara och fortsatte ha en trevlig kväll med min väninna.

Sen när vi står och dansar så kommer det fram en kille till mig och börjar dansa. Jag upprepar den meningen som kändes sönder tjatat för mig vid det laget. "Jag har sambo och barn och jag är inte intresserad av något". Varpå den killen svarar och säger "jag ber om ursäkt ville bara dansa inget mer om det är okej för dig". Jag sa ja dansa kan vi göra med jag tycker inte om att man rör vid mig.

Det tog bara några minuter och sedan så börja han dra tag i mig och ville dansa närmre. Jag sa ifrån och gick iväg. Sen kom han fram till mig varenda gång jag stod på dansgolvet och höll på att dra tag i mig och till slut börja lyfta upp mig i luften. Det för mig var absolut inte okej så jag knuffade i väg han. Sen kommer det en enormt lång kille och puttar iväg killen som var på mig och sa ifrån till han och att han skulle låta mig va. Den långa kille som var min räddare där hade jag lånat tändare av när jag var ute och rökte så jag kände igen han.

Vid det här laget var jag väldigt trött på det hela och ville bara hem. Tänkte gå ut och sätta mig i parken medans jag vänta på min skjuts hem. Men min räddare stod vid oss så jag och min väninna kunde få dansa ifred utan att bli störda den sista halvtimman som var kvar.

Kan ju säga så här att det är sista gången jag någonsin sätter min fot på något lokalt ställe där det serveras alkohol. Nu säger jag inte att detta är alla männen men seriöst jag förstår varför kvinnor i dagens läge är så rädd för män. Man kan inte ens få gå ut med sin väninna ifred utan att bli på tvingad.

Jag fruktar för alla kvinnor som stöter på sådana hemska män på krogen då det absolut inte är kul eller acceptabelt att bli behandlad av någon som ett köttstycke man vill sätta tänderna i.

För er män som läser detta, tänk er för. Var uppfostrade män som behandlar kvinnor väl med respekt och inte några kåta idioter som tror dom kan ta vem som helst.


Jenka

Gillar

Kommentarer

Christer Holm
,
Förstår till 100% att du tappar tron för män, det är otroligt svinigt och vidrigt gjort. Det är sånt som gör att man blir besviken som man med 😟 www.christerholm.nu
Jenka
,
det finns män som är helt fantastiska och det är synd att vissa kvinnor ska behöva känna att man inte kan lite på män då de som sköter sig förlorar så mycket på det. :/nouw.com/jenka
IP: 82.99.3.229