Vardag

Jag lyckades kicka in gång mig sen idag och fick allt jag behövde göra gjort.
Kändes skönt att tvinga sig att göra lite sysslor då man blir ganska seg och trött av att bara sitta id en dator hela förmiddagarna och plugga.

André hade haft det bra på förskolan idag och var helt full av energi när vi kom hem.
Tyckte så klart att han skulle få laga mat samtidigt som jag gjorde det så bar ut hans leksakskök till köket så vi kunde laga mat samtidigt medans vi väntade på att Markus skulle komma hem.

Nu på kvällen har vi varit lite sega igen men André sover och vi ska bara koppla av lite efter att ha städat ordning efter dagen.

Imorgon har jag en riktigt tuff uppgift som jag ska börja på i studierna så får hoppas det går bra för sen är det inte långt kvar tills jag är klar med hela den kursen och på måndag börjar nästa.

Det är svårt men ändå skönt att studera på distans eftersom du kan vara hemma i din egen trygghet och ta en paus när du känner att du behöver det, gå och dricka vatten, ta något att äta osv. Men sen är det lite svårare som sagt, lite jobbigt att hitta all info på internet men har ett par böcker jag ska köpa till 2 av mina kurser sen så jag har lättare med den delen.

Hoppas ni alla haft en bra dag!


Jenka

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229