Vardag

Jag tittar ut genom fönstret och ser Markus gå med barnvagnen och André som ständigt tittar upp mot fönstret för att se mig. Jag vinkar åt honom och visar att jag ser honom.
Ytter dörren öppnas och jag hör små steg som börjar öka i takt. Samtidigt hör jag orden "Mamma, mamma" medans André springer runt och letar efter mig. Nu har han lärt sig att när han kommer hem är jag i köket och lagar middag så han kom in dit direkt.
Jag sätter mig på huk lagom tills han kommer runt hörnet och slänger armarna runt mig och ger mig en puss.
Ytter kläderna är fortfarande på men det är som att han känner att nu har jag hittat mamma och sagt hej så nu kan jag klä av mig ytterkläderna.

Det är den mest fantastiska stunden på mina vardagar. Den kärleken jag får från min underbara son och den lyckan jag känner av att ha han i mitt liv.

Middagen idag blev en krämig pasta och efter det vart det bad för Lilleman.
Han badar under tiden jag skriver detta nu och Markus sitter bredvid och håller ett vakande öga på han.

När André badat klart så myser vi ned oss i soffan och kollar på Bolibompa och där efter säger André god natt med en kram och puss, vinkar och säger "natt, natt" innan han försvinner in med sin pappa i sovrummet och till slut somnar.

Under tiden Markus nattar André så gör jag lite kvälls rutiner och sen sätter vi oss ned i soffan tillsamman, äter någon macka och pratar om dagen.

Så här går mina vardags eftermiddagar i stort sett alltid till och dom är helt guld värda.

Hoppas ni alla haft en underbar dag.


Jenka

Gillar

Kommentarer

johnssons
,
Åh vilken sötis!<3nouw.com/johnssons
Jenka
,
Visst e han 😊nouw.com/jenka
Matildaberlin
,
Men guuu vad fantastiskt! <3nouw.com/matildaberlin
Jenka
,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229