Vardag

Måste få gnälla av mig lite.

Denna dag har varit fruktansvärd.
André vaknade och mådde inte bra i natt, fick han att somna om relativt fort ändå och sen vaknade han igen vid 5 och därefter halv 7.
När han vaknade vid halv 7 så upptäckte jag att Markus låg kvar i sängen. Fick panik och väckte honom då han börjar jobba 06.45.
Han säger då att han kommer vara hemma hela dagen från jobbet då han var för trött...
Han skulle annars kommit hem vid 11 igen då jag skulle iväg till efterkontrollen på MVC.

Aja tänkte jag, gick upp, fixade frukost, åt frukost, klädde på mig sen begav jag mig ut.
Åkte och handlade mat, kom hem, packade upp allt, bytte om och sen var det bara för mig att åka igen.

Tiden på MVC gick jätte bra, allt såg bra ut och jag har fått klar tecken för att börja träna igen. YEY!!!
Fick också min första P-spruta vilket känns jätte bra, inte så skönt i skinkan dock då det fortfarande drar i muskeln men men..
När jag väl kom hem igen med Kian så var klockan 16.00 ca och då började jag med middagen och sedan var det bara att börja städa.

Efter en stund tog jag temp på André som visade att hans temp bara fortsätter stiga trots Alvedon så jag tappade upp ett bad åt honom ihop om att det skulle hjälpa. Han hostar en massor, täppt i näsan, kväljningar och feber. Mammas lilla plutt.
När André satt i badet så tänkte jag passa på att sätta mig på golvet bredvid för att hålla koll samt passa på att använda ansiktsmask.
Kom dock inte så långt då Markus helt plötsligt nämner att Alvedonen tog slut vid 14.00. Det var då 30 min kvar tills apoteket stängde så jag slängde på mig kläderna och sprang ned.

Nu är jag hemma igen, irriterad på att min dag som skulle vara helt underbar bara vart skit och fylld av massa stress.
Jag är också extremt trött och har ont i magen då jag har "den veckan". Så nu ligger jag i sängen och tänker ligga här resten av kvällen. André ligger och tittar på Nicke nyfiken.

Så hur har eran dag varit?? >.<


Jenka

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229