Mode och skönhet, Tävlingar och Samarbeten

Detta inlägg är i samarbete av Freebra of sweden.
För er som inte vet så är Freebra of sweden en online shop med olika BH lösa alternativ så att säga. Det finns även några produkter för om du har BH men mesta dels klist on BHar och Nipple covers.

Nu har jag för några dagar sedan fått hem lite produkter som jag testat och nu tänkt att ge er en ärlig recension.

Jag fick hem 1Natural shaping bra, 1 cleavage boost bra, 1förp silicone nipple covers, 1förp thin nipple covers och 1förp fashion tape.

Det jag hört om att folk tycker är en stor nackdel med klist on BHar är att festar du och blir minsta svettig så lossnar de lätt. Jag har haft samma problem med andra märken jag provat tidigare men bestämde mig för att ge Freebras produkter en riktigt ärlig chans.

Jag har idag tagit på mig Natural shaping bra och sedan gått till gymmet. Efter en timmas träningspass och en lång promenad i spö regn hem så kollade jag hur denna satt.
Den hade släppt lite i underkant men satt fortfarande fantastiskt bra på övriga ställen och var inte på väg att lossna. Trots att den när jag tog av den var dränkt av svett så kunde jag torka av svetten och klistret var fortfarande klippigt igen.

Cleavage boost bra gav en riktigt fin klyfta. Dock kan jag ej visa den på då jag skulle gått upp en storlek för att den skulle sitta riktigt bra. Detta står dock på deras sida så ni behöver inte vara oroliga.

Sen kommer vi till nipple covers.
På bilden med råsa linne nedan så har jag på vänster sida thin nipple cover och på höger sida silicone nipple cover. Detta linne är riktigt tunt och man ser igenom i stort sett allt i vanliga fall och jag tycker faktiskt att nipple coverserna gör ett otroligt bra jobb.

Silicone nipple covers var förvånansvärt tunna vilket som sagt förvånade mig då de normalt brukar kunna vara väldigt tjocka.
Thin nipple covers är gjorde av tyg kan man väl säga och väldigt tunna de med.
Båda två är riktigt bekväma, märker egentligen inte ens av dom.
Thin nipple covers är engångs men dom kommer i en förpackning av 3st uppstättningar.
Silicone nipple covers kommer i 1 uppsättning och kan användas upp till 30gånger.

Jag beställde produkterna på fredags eftermiddagen och fick dom redan på tisdagen vid ca 16.00 tiden. Så 2 arbetsdagar kan man säga att det tog vilket jag tycker är riktigt bra.

Allt som allt är jag riktigt nöjd över dessa produkter och kommer använda de flitigt.
Om ni ser nedan så får ni mina läsare 20% rabatt fram till den 30/6.
Happy shoping.

Jenka

Gillar

Kommentarer

johnssons
,
Så himla smart och bra grej!<3nouw.com/johnssons
Jenka
,
Aa riktigr bra grejer 😃nouw.com/jenka
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229