Vardag

Denna dag som var tänkt att bli så bra slutade med att jag upplevde något jätte traumatiskt som kunde slutat så mycket värre än det gjorde.

Det var nämligen så att André skulle tillbaka till förskolan idag efter ledigheten sen Kian kom.
Vi som vanligt tog bussen då förskolan ligger så långt bort. Jag hade Kian i barnvagnen och André gick till bussen med mig.
Vi hoppar på bussen och jag betalar. Köpte en dygns biljett och fick 2 kvitton av busschauffören som jag utan att titta på la ned i väskan.

När vi väl kommer fram till våran hållplats så tar jag André i mig högra hand och barnvagnen med den vänstra.
Det är en kant från bussen ned till trotoaren så André fick gå av först samtidigt som jag håller i honom och sedan var tanken att fortfarande hålla i André medans jag själv går av och sedan tar ned barnvagnen. Dock kom jag inte så långt...

Så fort André gått av så stängs dörren medans jag fortfarande håller han i handen.
Alltså står André själv på trottoraren med morgontrafiken som rusar förbi på vägen och håller i min hand som sitter fast i dörren och jag som står på insidan med barnvagnen. André skriker och drar mig i handen och jag skriker i panik på chauffören som tacka gode gud inte började åka utan öppnade dörren igen.

Jag flyger av bussen med barnvagnen och genast kollar André så inte även han blivit klämd. Som tur var så var han oskadd. Chockad och rädd men oskadd. Busschauffören bara stänger dörren och kör vidare.
Jag hade världens adrenallin kick och var helt skakis. Tar André i handen och går mot förskolan.

Efter jag lämnat André så börjar smärtan i handleden komma.
Slutade med 4.5 timma på akuten och nu är jag hemma med gipsskena.

Hela dagen så har jag haft panik attacker då senarion av vad som kunde hänt spelas upp i huvudet. Hur André kunde sprungit ut i vägen eller att han var den som fastnat.

Nu ska vi bara äta middag och sedan ska det skrivas en sjujäkla anmälan till bussbolaget som har ett och annat att stå till svars för.
Och som om inte det var nog så fick jag veta att biljett som var en dygnsbiljett jag betalat för hade jag faktiskt inte ens fått av honom utan bara ett kvitto där det stod att jag betalat för något men inte vad.
Så gissa vem som fick lägga ut ännu mer pengar på buss biljett sen.... Jo mamman som fått sin hand klämd i bussen och haft en livrädd son utanför.


Jenka

Gillar

Kommentarer

corneliakarlsson
,
oj hjälp. Fy vad hemskt !! Krya på dig <33nouw.com/corneliakarlsson
Jenka
,
Millasmat
,
Usch! Vad fruktansvärt!!! Du får gå till pressen nouw.com/millasmat
Jenka
,
De var verkligen inget jag vill uppleva igen. :/ Ska först göra anmälan till bolaget så får man se hur de gårnouw.com/jenka
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229