Mode och skönhet

Nu har Markus och jag testat Dennis Maglics tandblekning som synts mycket på Facebook på senaste tiden.

Så här står det om produkten på deras sida:
DM Teeth Whitening är succé-tandblekningen som är gjord av 100% rent kokosnötsskal. Tandblekningen är 100% vegansk.
För bästa resultat rekommenderar vi att du använder produkten en gång dagligen i minst 7 dagar. Glöm inte att ta en före- & efterbild så att du kan jämföra och se skillnaden med egna ögon!

Vi gjorde som de rekommenderade på deras sida och resultaten kan du se nedan. Ni får ursäkta för lite dåliga bilder man var riktigt svårt att just få en bra bild på tänderna.

Vad jag tycker:
Jag tycker inte att det vart någon direkt skillnad. Det jag märker är att det kanske tagit ytterst lite men mer så att mina tänder ser fläckiga ut vilket jag absolut inte vill ha. För den tiden man fick lägga ned och den summan man betalade så tycker jag inte att det var värt det.

Vad Markus tycker:
Han tycker inte det vart något skillnad och vart inte nöjd alls. Han tycker det är helt onödiga pengar för en sådan sak som inte gav något större resultat.

Jag har skrivit till kundtjänst om att vi inte vart nöjda med produkten just för att se vad deras svar blir. Jag skickade detta igår och tänkte att jag skriver upp vad dom sedan svarar i ett annat inlägg.

På deras sida så kostar produkten i original pris 699kr men är nu nedsatt till 399kr. Det var jätte snabb frakt då jag beställde på morgonen och produkten kom redan dagen efter så det är positivt.
I övrigt rekommenderar jag inte denna produkt efter egen erfarenhet men så klart kan det ju vara så att den kanske funkar för vissa andra.

Kommentera gärna nedan om ni testat produkten och vad ni tyckte om resultatet.

Jennifer Före och Efter

Markus Före och Efter

Jenka

Gillar

Kommentarer

filippgillerberg
,

Jag har testat den lite hit & dit men inte orkat göra varje dag, tar sån tid... men det lilla jag testad känner jag lika som vad ni gör, men man kanske ska prova en längre tid? Ha en fin dag 😊

nouw.com/filippgillerberg
Jenka
,
ja det kan ju va så att det ger bättre resultat efter en längre tid. Det vi gjorde detta för var att vi kända att produkten var så hypad och de skulle ge underbara resultat och att dom själva skriver att för bästa resultat så ska man göra varje dag i 7 dagar och det gjorde vi 😊nouw.com/jenka
johnssons
,
åh måste testa!!❤️nouw.com/johnssons
Jenka
,
Haha om du gör de och skriver om den så hojta till så man kan få läsa om din åsikt med 😃nouw.com/jenka
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229