Vardag, Graviditet

Denna dag har de inte blivit något bloggande förens nu då jag haft en riktigt tuff natt, rent av förjävlig. Trodde nästan ett tag att det var dags att åka till förlossning för att få träffa våran plutt.

Vaknade vid ungefär 02.10 av att jag hade fruktansvärt ont i magen och svettades massor.
Försökte byta ställning men de hjälpte inte. Sen började det trycka i ryggen med och då vart jag orolig.
Dock kändes det ändå som att jag var förstoppad eller hade förmycket gaser. Testade gå på toan flertalet gånger även om jag gjort "nummer 2" innan jag gått och lagt mig.

Under hela denna tid har bebis rört sig massor i magen vilket inte gjorde det hela lättare för mig.
Så vid 04.13 gav jag upp och gick upp samt kämpa på mig kläder, tog 2 Alvedon och begav mig ut på en promenad i den iskalla natten i förhoppning att bebis skulle bli lugnare och magsmärtorna lätta.
Efter ett par vändor fram och tillbaka förbi huset så lättade det i magen men trycket i ryggen satt kvar. Ringde då 1177 för att rådgöra innan jag sedan vid 5 låg i sängen igen i ett nytt försök att sova.

Jag vaknade sedan vid 07.30 ca och hade ont i hela kroppen och känt mig helt förstörd hela dagen. Ingen energi alls men smärtorna i magen hade gett med sig.

Lyckades ta oss i väg till tandläkaren förut då André hade tid och han var så otroligt duktig och jag kände mig så stolt.
Nu har vi precis ätit pannkakor till lunch och ska bara mysa.
Hoppas ni andra haft en liten bättre dag än mig.


Jenka

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229