Nya inlägg

Vardag

Denna morgon började helt underbart. Vart väckt av mina två älsklingar och sen hade busade vi massor innan Markus körde André till förskolan och sedan begav han sig iväg på jobb intervju. Håller tummarna för honom att det går bra. Efter så ska han till jobbet.

Jag har satt ett litet uppdrag för mig idag. Som ni kan se på bilderna nedan så börjar jag få ordning i min Walking closet, just nu är de då smink och smyckes delarna jag fokuserar på.
Tog ett gammalt pennförvaring och sprayade vit för att förvara sminkborstarna i. Denna går att snurra och det vart perfekt, snyggt och smidig.

Nu till mitt uppdrag...
Jag har inget att hänga mina halsband på. Jag kan ju lika gärna gå att köpa något men vad är det för kul med det? Jag älskar att pyssla och dona samt göra saker själv så idag ska jag ut på jakt efter pinnar. Låter kanske lite roligt men ska samla ihop ett gäng pinnar/grenar som ska få torka tills imorn då jag ska limma fast dom på en trä platta och sedan spraya vit så det ser ut som ett litet vitt träd. Det är i alla fall vad jag tänkt mig sen får vi se hur de blir.

Jenka

Gillar

Kommentarer

johnssons
,

Så fint du har det<3

nouw.com/johnssons
Jenka
,
Tack, inte klart än men blir riktigt nöjd 😊nouw.com/jenka
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229