Nya inlägg

Vardag

Hade egentligen inte så mycket saker att göra idag men jag körde på stenhårt med pluggandet och fick in min uppsats innan 1. Sedan så starta jag en maskin med tvätt och kopplade av lite innan jag hämtade André från förskolan.

När jag hämtat André så åkte vi in till stan med min pappa och handlade lite mat och sedan åkte vi hem igen. André tyckte det var riktigt kul att få gå omkring i butiken med oss och han var riktigt duktig som inte drog ned saker från hyllor utan bara följde efter oss och tittade.

När vi kom hem så var det bara att packa upp matvarorna och sedan börja med middagen. Macke var redan hemma sen en halvtimma tillbaka så han hade startat diskmaskinen och sen kopplat av lite innan vi kom hem.

Middagen idag vart biffstroganoff som ni kan hitta receptet till HÄR!
Efter middagen så gick jag ut med våran ena katt Gusse i sele. Det var inte länge sen vi hämtade hem honom till oss så han har fått vänja sig vid vårt hus först och nu får han gå ut lite i sele varje dag denna vecka innan han nästa vecka får börja gå ut själv.

Nu har jag väldigt ont i ryggen så ska bara vila mig lite innan det är dags att fortsätta tvätta.
Tro inte att min sambo är lat eftersom det låter som att jag gör allt och det gör jag. Jag tycker det är kul att laga mat, städa och tvätta så då gör jag gärna det då jag tycker det kan vara väldigt avkopplande ibland. Vi har också en deal mellan oss, eftersom jag studerar hemifrån så sköter jag det mesta med hushållet men han ser till så att köket alltid är rent och fint.
Funkar jätte bra här hemma och det är ju huvudsaken.

Hoppas ni haft en underbar dag.

Jenka

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229