Vardag

Berättade förut att vi ska ha ett barn till men skrev inte så mycket mer än så då inlägget skulle ha blivit för långt.

Det började med att jag gjorde ett gravtest den 26 december. Jag var själv hemma då Macke var på jobbet och André på förskolan. Sitter och pluggar och känner mig illamående och hade lite ont i magen på grund av förstoppning, haft dessa symtom ett tag men då helt plötsligt slog det mig och jag sprang in i badrummet.
Jag vart enormt glad och tvingade över min vän Sanna som fick hjälpa mig att komma på ett sätt att överraska Macke då han kom hem. Macke vart också jätte glad då detta är något vi båda velat.

Har haft en kämpig början då jag haft sådant enormt gravid illamående samt haft problem med tarmarna. Har nu gått klart på lergigan som minskade illamåendet jätte mycket. Var så illa innan att jag kunde inte behålla något jag åt eller drack samt att jag hade illamående som satt i hela tiden.

Nu har det varit lite svårt att avgöra vilken vecka jag är i då jag inte skrev upp min senast mens utan bara då jag hade ägglossning. Har varit på ånga gynekologiska undersökningar med ultraljud men vart svårt att se och de blir olika beräknade veckor varje gång.

Har en tid på alla hjärtans dag då jag ska tillbaka till gynekologiska mottagningen för nya prover och nytt vaginalt ultraljud. Hade en blödning för ca 3 veckor sedan dock inga smärtor eller sådant så de var nog en helt vanlig blödning man kan ha under graviditeten men dom vill ändå va säkra och vi med så klart.

Har tydligen en väldigt långt bakliggande livmoder så det är svårt att se på ultraljud vilket inte gör det lättare.

Men det är så långt vi kommit än så länge och det blir nån gång i september som bebis blir beräknad.

Jenka

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229