Innehåller affiliate-länkarHälsa

(innehåller metapic taggar)


Nu har det gått ungefär 2.5 månad sedan jag började på min dagliga dos av vitaminer.
Jag har inte missat en enda dag och har tagit dom varje morgon i samband med min smoothie.

Jag tar dagligen 3 vitaminer. Det är då silicea, magnesium och c-vitamin. Första månaden tog jag c-vitamin i tablett form men bytte sedan över till brus just för att tar du c-vitamin brus så hjälper det till att ta upp de andra vitaminerna bättre samt ta upp de kroppen behöver från all mat.

Holistic - Magnesium
Holistic Magnesium är ett kosttillskott med magnesium.
Magnesium bidrar till att bibehålla normal benstomme, normal muskelfunktion och normal energiomsättning. Magnesium bidrar till nervsystemets normala funktion och till att minska trötthet och utmattning.

Silicea
Original Silicea är ett kostillskott speciellt framtaget för hårets, hudens och naglarnas välbefinnande. Huvudingrediensen består av mineralet kisel i form av högkoncentrerad finfördelad kiseldioxid samt zink, mangan, selen och biotin.
Original Silicea innehåller kisel i form av ytterst finfördelad amorf kiseldioxid. Detta är viktigt för att kisel skall kunna absorberas in i blodet och vidare ut till hårrötter, nagelband och hud. I naturen finns kisel överallt där flexibilitet, styrka och elasticitet behövs.

C-vitamin
En sockerfri brustablett med vitamin C som bidrar till immunsystemets normala funktion. Ökar järnupptaget och minskar trötthet och utmattning. Med smak av apelsin. Kosttillskott.Vad som hänt:

Det har som sagt inte gått så jätte lång tid men jag har redan märkt av stora resultat.
Jag har inte lika ont i kroppen och lederna längre vilket jag hade stora problem med förut. Jag är inte sjuk lika mycket och den enda gången jag blivit sjuk så dubblade jag dosen av C-vitamin och vart då frisk efter bara 1 dag och slapp mega förkylning.
Mitt hår känns mer fylligare men den största skillnaden är att det växer betydligt fortare. Det har växt ca 4-5 cm på 2 månader.
Jag har även blivit piggare, har fortfarande trötta dagar men är mycket piggare i kroppen och mer alert.

Jag rekomenderar faktiskt att man går till ett apotek och rådgör vad för vitaminer som kan vara bra för en efter vad för behov man har och sedan tar en daglig dos. Ibland är det riktigt svårt att se till så man får i sig allt man behöver under en dag via sin kost och därför bra att komplettera. Jag är jätte nöjd med mina val av vitaminer och kommer fortsätta med dessa.

Fick dock höra av min läkare att när du dagligen tar vitaminer så kan det efter ett tag vara bra att inte ta några alls på ca 1-2 veckor för att sedan börja igen. Kommer ej ihåg riktigt vad det var bra för men jag har en helt suverän läkare och jag lyssnar alltid på henne.


Jenka

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229