Vardag

Känns som att André bor på sjukhus så mycket som vi får åka dit med han.
Nu är Markus och André på väg till barnakuten.

Jag ringde till 1177 för att få lite råd om hur vi ska göra.
I torsdags så kaskad kräktes André 2 gånger samt hade 5 diareer på 2 timmar, han var trött och hängig samt vägrade äta och dricka.
Igår så hade han inga problem med magen längre men i stället hade feber som steg hela dagen fastän han fick feber nedsättande och han var också då extremt trött och hängig. Han åt mer än i torsdags och fick i sig lite vätske ersättning.
Idag har han börjat med diareer och kaskad kräkningar igen samt vägrar äta och dricka. Ingen feber idag dock som tur är.

Dom på 1177 tyckte det var bra om vi åkte in så vi antingen kan få bekräftat att det är magsjuka och då vet att vi måste tvinga i han vätska så han mår bättre eller om det är något annat han åkt på. Kan också vara hans reflux sjukdom som börjat härja rejält igen.

Jag är hemma av den anledningen att jag har fått en kraftig mens igen och blöder väldigt mycket samt har ont i rygg och mage. Dock kommer jag åka in om det skulle vara så att det behövs eller för att underlätta lite för Markus.

Får skriva mer senare sen hur det gick för dom men förhoppningsvis så är det bara en envis magsjuka som ger med sig snart.

Jenka

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229