Vardag

Idag har vi fått massor gjort och det känns helt underbart. Dock kryper det fortfarande i kroppen på mig och jag vill fortsätta fixa och dona men min rygg säger ifrån och det börjar bli lite sent nu så år fortsätta imorn.

Har skruvat upp krokar åt lille man i hallen nu så han själv kan nå sin ytterkläder och ta på sig dom då han nu gärna gör det.
Har tvättar en massor och stor städat i köket. Torkat ur skåp, rensat bort onödiga saker osv.
Min kusin var här förut och hämta lite saker vi rensat ut som han vill ha sen har jag lagt ut lite i en skänkes grupp på Facebook.

Imorn eller på måndag ska jag bort till loppisen här i byn och lämna in lite saker. Har märkt det att vi gärna samlar på oss massa saker för vi kanske nångång vill ha det framme och använda det. Men det händer så klart aldrig så det står ju bara och skräpar samt tar massa plats.
Så nu ska allt bort så vi får ordning på allt lite mer.

Har flyttat om en del i garderoben och fått ordning på det då ena rummet på över våningen ska göras om till min garderob. Det står i stort sett tomt nu bara. De andra rummet på övervåningen som för tillfället används som lager ska tömmas och städas sen bli ett litet hemma gym.

Mycket förändring på gång och att få fixa och dona så allt äntligen blir klart och så vi kan få allt som vi vill ha det ger mig sådan energi och verkligen kickar igång mig.
Har ju som sagt inte vart särskilt bra början på året för oss än så länge men nu blir det ändring på det.

Om 3 veckor kommer min syster ned en helg och spenderar tid med oss.
Ser enormt mycket fram emot det då bland annat hon bor ganska långt bort och vi ses sällan sen så är hon den enda i min umgänges krets som tycker om mode och skönhet lika mycket som jag så vi ska ha otroligt kul.

Vart lite långt inlägg men hänt så mycket idag som jag ville skriva om.
Imorn har Macke fotbolls match och André ska vara hos sin farfar undertiden så får jag lite lugn här hemma så jag kan vila lite samt fixa ordning.

Jenka

Gillar

Kommentarer

cassandraharaldsson
,

Oj vad mycket du fått gjort!

nouw.com/cassandraharaldsson
Jenka
,
ibland kan man allt xDnouw.com/jenka
IP: 82.99.3.229