Tänkte dela med mig lite av bröllops planerna.
Vi har ju inte hunnit planera så länge men ändå kommit ganska långt.
Nu får ni tänka på att detta bara är ideer än så länge, inget helt hundra än.

Plats: Vi funderar väldigt mycket på att hyra en lada och ha vigseln i ett tält utanför och sedan bröllopsfesten i ladan.

Tema: Vi siktar på lite bohemiskt tema då det ser så mysigt och ändå vi.

Färger: Vi funderar starkt på Grönt med lite persikofärgat. Jag älskar ju grönt och det skulle vara så snyggt tillsammans med allt trä i en lada.

Brud tärnor: Dessa är faktiskt klara, har frågat mina 3 närmsta tjej vänner och de sa alla ja. Sen frågade jag även min lilla syster om hon ville vara huvudbrudtärna och även hon sa ja.

Detta är väl så långt vi kommit än så länge men under sommaren ska vi titta på lita platser för bröllop och så ska jag iväg och prova bröllops klänningar.

Det ska bli så otroligt kul och jag ser fram emot detta år som ska gå med all bröllops planering.Jag har även startat en till kategori här på bloggen som heter Bröllop där jag kommer samla alla inlägg som har med bröllopet att göra.

Jenka

Gillar

Kommentarer

Vardag

Denna dag har verkligen flygit iväg.
Hjälpt till på jobbet idag då det varit marknad och sen bara umgåtts med familjen sen jag kom hema

Idag fick vi även hem 2 paket.
1 från matsmart med massa smått och gott, mestadels snacks.
Sen fick jag också ett paket från personligalmenacka som innehöll en skrivbok där vi ska anteckna bröllopsplaner, klistra in inspo bilder osv. Köpte även med en utsuddningsbar penna och lite överstrycknings pennor.
Så nu är planeringen i full gång.

Middagen idag blev en kyckling sallad vilket var länge sedan och riktigt gott.

Hoppas ni alla får en fin kväll!

Jenka

Gillar

Kommentarer

Vardag

God morgon.
Inatt har det varit tufft. Markus var ute och jaga så jag var själv med barnen. Kian sov hyfsat bra men André vakna flera gånger och var ledsen min lilla plutt. Så jag bärde in han i våran säng så han fick sova bredvid mig.

Vid 6.45 var jag nere på matpalatset.
Idag är det marknads dag och jag ställer upp och hjälper till. Så nu har jag packat ordning massa bröd och nu vart det dags för frukost.

Hoppas ni alla får en fin dag!

Jenka

Gillar

Kommentarer