Vardag

Denna dag har vi tagit det lugnt hela förmiddagen och är nu fixade för nyårs firande.
Ska snart bort till Markus pappa och fira nyår.
Vill bara önska er alla ett gott nytt år och hoppas ni får en underbar kväll.


Jenka

Gillar

Kommentarer

Vardag

Har i flera dagar tänkt på hur jag ska skriva detta inlägg.
Vill ju också skriva som ett avslut på året då jag går igenom allt som hänt under 2018 men jag kunde bara komma på dåliga minnen.
Hänt så mycket jobbiga saker detta år och vi har verkligen fått kämpa hela familjen för att ta oss igenom det.
Men det finns så klart gyllene tillfällen då allt vart helt underbart. Och i stället för att skriva om det så tänkte jag visa det.
"En bild säger mer än 1000 ord" är det inte så man brukar säga?Jenka

Gillar

Kommentarer

Graviditet

Gravid vecka: 36
Dagar kvar: 34
Mående: Gravidillamåendet är tillbaka och jag har svårt att behålla mat, till och med frukt och vatten. Har väldigt mycket sura uppstötningar med så ska ringa bm på onsdag för att se om jag ska börja på mina mediciner mot illamåendet igen.
Vill inte gå igenom en närings och vätskebrist nu när jag verkligen kommer behöva ha energi.

Mina fötter och ben har svullnat så mycket nu så jag inte längre får på mig mina skor, som tur är har Markus massa skor som jag då kan låna. Jobbigt blir det dock på kvällen då jag får en brännande känsla under fötterna så fort jag går. Men med lite vila och fötterna i högläge så klarar jag mig definitivt igenom de sista 4 veckorna.

Tankar och känslor: Börjar bli nervös nu inför förlossningen men inte på samma sätt som när jag väntade André. Nu har jag redan upplevt en förlossning så jag vet hur ont det gör och hur det kan gå till. Det som gör mig nervös är mer om det blir lika utdraget eller kanske rent av jätte fort så vi inte ens hinner in.
Längtar ändå något enormt efter förlossningen då jag vet hur underbar upplevelse de ändå kommer vara och sen kommer vi då också äntligen få träffa våran andra son.


Jenka

Gillar

Kommentarer