Vardag, Mode och skönhet

Denna fredag har varit riktigt lugn och härlig.
Bara myst en massa i soffan då vädret varit som det varit.

Firat lite nu på kvällen med att vi fått lägenheten med en alkohol fri jordgubbs dryck från systembolaget. Riktigt god är den och hade varit perfekt under sommaren om man vetat om den tidigare.

Sminket har hållit jätte bra hela dagen och basen ser helt orörd ut och precis som när jag applicera den om inte bättre då den sjunkit in i hyn lite.
Men nu ska jag tvätta bort allt smink och göra mig redo för kvällen. När plutt sover så blir det eventuellt att titta på film om det inte blir för sent.


Jenka

Gillar

Kommentarer

Vardag

Ja som ni kan läsa på rubriken så fick vi lägenheten som vi var på visning på i Måndags.
Så otroligt skönt och veta att vi snart ska flytta.
Det har krupit i mina fingrar allt för länge, så sugen på att inreda ett nytt hem.

Varför vi ska flytta är för att vi är inga hus människor och vi för tillfället hyr ett hus, vi har också jobb på olika håll och där av mycket onödig pendling vilket det nu vid flytt inte kommer bli.

Så den 1 oktober flyttar vi så 1 månad framför oss av packning och fix.
Wohoo….


Jenka

Gillar

Kommentarer

Vardag

Det här är helt sjukt. Måste faktiskt yttra mig om detta.
Jag och min sambo tittar för tillfället på uppdrag granskning avsnitt alternativhögern i Sverige och det är helt sjukt rent ut sagt.

1. Kan inte förstå att det fortfarande finns nazister och rasister i vårt avlång land.
Jag själv tycker det är helt skandalöst att man kan tro sig ha rättigheten att bestämma att någon har minde värde på grund av sitt ursprung???

2. Hur man ens kan få för sig att diskutera avrättning och massdränkningar i samband med rasistiska tankar. SJUKT..

Det spelar ingen roll vilket kön du har, vilket ursprung eller hudfärg. Du är en person, en människa och du har lika stort värde som alla andra. Vi är ett och samma folk.

Det enda som spelar någon roll är vad du gör med dina rättigheter, missbrukar du dom ja då ska du få samma straff som alla andra. Sköter du dig ja då ska du få samma rättigheter och möjligheter som alla andra.
Måste allt vara så himla komplicerat?

#önskarvaletärslutsnart


Jenka

Gillar

Kommentarer