Nya inlägg

Vardag

Känns som att André bor på sjukhus så mycket som vi får åka dit med han.
Nu är Markus och André på väg till barnakuten.

Jag ringde till 1177 för att få lite råd om hur vi ska göra.
I torsdags så kaskad kräktes André 2 gånger samt hade 5 diareer på 2 timmar, han var trött och hängig samt vägrade äta och dricka.
Igår så hade han inga problem med magen längre men i stället hade feber som steg hela dagen fastän han fick feber nedsättande och han var också då extremt trött och hängig. Han åt mer än i torsdags och fick i sig lite vätske ersättning.
Idag har han börjat med diareer och kaskad kräkningar igen samt vägrar äta och dricka. Ingen feber idag dock som tur är.

Dom på 1177 tyckte det var bra om vi åkte in så vi antingen kan få bekräftat att det är magsjuka och då vet att vi måste tvinga i han vätska så han mår bättre eller om det är något annat han åkt på. Kan också vara hans reflux sjukdom som börjat härja rejält igen.

Jag är hemma av den anledningen att jag har fått en kraftig mens igen och blöder väldigt mycket samt har ont i rygg och mage. Dock kommer jag åka in om det skulle vara så att det behövs eller för att underlätta lite för Markus.

Får skriva mer senare sen hur det gick för dom men förhoppningsvis så är det bara en envis magsjuka som ger med sig snart.

Jenka

Gillar

Kommentarer

Vardag

André sov lite hackigt i natt men han har inte haft några mer symtom på magsjuka sen han kräktes lite under natten så det är skönt.
Han vaknade med feber i morse och var lite seg men har nu under dagen börjat äta mer och mer igen och nu fått tillbaka sin energi nästan helt vilket är helt underbart.

Denna dagen blir det lugnt och bara vara hemma. Jag mår jätte bra idag förutom att jag är lite seg och jäkligt gärna vill ned till gymmet. Dock får det bli lite träning hemma i stället för att hålla igång.
Vill inte råka smitta ned någon annan så det blir att hålla sig hemma 48 timmar till.

Luna verkar må otroligt bra och har börjat röra sig runt i huset igen. Hon är så fin mamma och det är så kul att se henne med hennes små bebisar.
Ska bli så kul om några veckor då man kan se mer vilken färg de blir, kön och om de blir långhåriga eller inte.

Jenka

Gillar

Kommentarer

Vardag, Mode och skönhet

Förut idag var vi iväg en sväng till Finspång då vi var tvungna att handla, jag trodde ju att jag hade extra besvär med min IBS på grund av att jag nu har ägglossning men fick senare svar att det är magsjuka då André satte igång.
Jag har väl en mildare magsjuka med bara magvärk och gasig mage medans André har från båda håll. Lille plutten...

Köpte i alla fall en plånbok förut då min förra hade gett upp och dragkedjan funkade inte längre sen ville macke köpa en mugg till mig som han tyckte passade bra (lite skämtigt).

Middagen idag blev lax, kokt potatis och kokta grönsaker vilket var väldigt skönt för magen och riktigt gott. Så klart var vi bara tvungna att ha stuvad spenat till.
Idag kom också min Glossybox för april månad. Det var bra produkter denna gång med men tråkigt nog så var det 2 läpp produkter som var lite för flashig färg för min smak men troligtvis kommer jag få användning för dom ändå.

Jenka

Gillar

Kommentarer